Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Стельмах Олег Сергійович 05.10.1994 – 18.07.2023

Дата: 09.08.2023 16:17
Кількість переглядів: 129

Народився 5 жовтня 1994 року у селі Харкове. Закінчивши Харківську школу, вступив до Роменського ВПТУ № 14, де здобув освіту кухаря-кондитера. Продовжив навчання у Сумському національному аграрному університеті, здобув освітній рівень бакалавра харчових технологій. У 2018-2019 роках проходив строкову службу у Національній гвардії України, в зоні ООС на території Луганської області.

Фото без опису

Після демобілізації працював у одному із закладів у Києві. У 2021 році одружився. Мав багато мрій та планів на майбутнє у парі зі своєю коханою. На жаль... Війна зруйнувала все, що мало б здійснитися.

27 лютого 2022 року Олег прийшов до одного з військкоматів у Києві. Пройшовши відповідну підготовку весь час знаходився у зоні бойових дій, останнім часом на передовій. Був на посаді заступника командира бойової машини, навідника-оператора  механізованого відділення, молодший сержант.

Загинув 18 липня 2023 року, залишаючись вірним військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, виявивши стійкість та мужність у бою за нашу Батьківщину, під час штурмових дій з боку противника поблизу населеного пункту Залізнянська Соледарської міської громади, Бахмутського району, Донецької області.

У Олега залишились батьки, дружина, старший брат.

Поховали Героя у селі Харкове, Прилуцького району, Чернігівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора