Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

З 15 серпня 2023 року на Чернігівщині заборонений вилов раків

Дата: 11.08.2023 10:04
Кількість переглядів: 110

 Чернігівський рибоохоронний патруль повідомляє, що з 15 серпня по 30 вересня 2023 року (включно) в області триватиме заборона на вилов річкових раків. 
 Заборону встановлено з метою забезпечення охорони цього виду водних біоресурсів у період їх другої линьки, під час якої вони найбільш вразливі. Період формування та зміцнення нового панцира може тривати від одного до півтора місяця. Саме в цей час і діє заборона на вилов раків.

Фото без опису


ℹ️  Враховуючи рекомендації Інституту рибного господарства Національної академії аграрних наук України в Управлінні Державного агентства меліорації та рибного господарства у Чернігівській області виданий наказ від 09.08.2023 № 85-од.
♨ Нагадуємо, що за незаконний вилов раків та під час заборони передбачено покарання від адміністративного штрафу до кримінальної відповідальності. Крім того, порушнику доведеться сплатити збитки у розмірі 3 332 грн за кожного виловленого рака.
 Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову, прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» Чернігівського рибоохоронного патруля  (099) 112-13-44 (цілодобово).
Читайте подробиці на нашому сайті:
https://chng.darg.gov.ua/_z_15_serpnja_2023_roku_na_0_0_0_2127_1.html

#ГарячаЛінія #заборона  #раки #рейд #риба #штраф #збитки #рыбалка #рибалка #риболов #новини #новости #Чернігів #Чернигов #рибоохоронний_патруль #Чернігівський_рибоохоронний_патруль #рибоохорона #оперативна_робота #рейд #риба #рибалкачернігів #рыбалкачернигов #новини #новости #збитки #порушення #рибнегосподарство #черниговскаяобласть #чернігівськаобласть #забороненезнаряддялову #сітка #заборона #вилучення #зариблення #вселення #карта #інтерактивнаКарта


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора