Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ЖІНОЧИЙ ФУТБОЛ У ТАЛАЛАЇВЦІ

Дата: 09.09.2023 12:10
Кількість переглядів: 67

Минулої суботи за підтримки селищного голови Юрія Величка було проведено відкритий кубок Талалаївської селищної ради з міні-футболу серед жінок «Золота осінь-2023». За перемогу боролись три колективи — з Талалаївки, Плугатаря та Ромнів.

Фото без опису


Для дівчат із Плугатаря це був дебют. До цього в такому складі вони ще не грали у футбол. Перший матч грали між собою команди з Талалаївки та Плугатаря.

Фото без опису

Досвідченіші гравці селищної команди одразу заволоділи ініціативою і вже на 6 хвилині першого тайму зусиллями Марини Захарової рахунок у грі було відкрито. А на десятій хвилині гри відзначилась Аня Наринович і рахунок стає 2:0.

Фото без опису


У другому таймі плугатарці зуміли налагодити гру і на 4-й хвилині другого тайму кращий гравець у складі гостей, Христина Думнич скорочує рахунок у матчі, після чого гра вирівнялась.

Фото без опису

Могли забивати голи як одні, так й інші, але добре грали воротарі команд Катя Васюк із Талалаївки і її тезка Катя Бондар із Плугатаря.

Фото без опису

Та все ж під кінець гри Аня Наринович робить дубль у матчі і встановлює остаточний рахунок гри 3:1 на користь дівчат із Талалаївки.

Фото без опису


У наступному матчі плугатарці грали проти команди «Маяк» з міста Ромни. Значно досвідченіші і технічніші дівчата з Ромнів володіли ігровою перевагою протягом усього матчу і, закономірно, перемогли з рахунком 3:0. Два голи на рахунку юної роменчанки Владислави Резнік.

Фото без опису


У вирішальному матчі турніру вирішувалась доля першого місця. До десятої хвилини першого тайму гра була рівною, але ніхто не міг забити гол у ворота суперників. Та під кінець першого тайму оборона талалаївської команди посипалась і гості зуміли забити одразу три голи.

Фото без опису

На третій хвилині другого тайму Аня Наринович зуміла забити один м’яч, але на більше господарки змагань не спромоглися.

Фото без опису

Натомість гості відзначилися ще двічі і перемогли з рахунком 5:1.

Фото без опису

У підсумку вони стали володарями першого в історії нашої громади жіночого футбольного турніру, який, на мою думку, був надзвичайно цікавим.

Фото без опису

Я вірю, що жіночий футбол у нашій громаді буде надалі розвиватись і матиме успіх. Фундамент для цього закладено.

Фото без опису


Кращим бомбардиром із чотирма голами стала тринадцятирічна Владислава Резнік з Ромнів. Кращим воротарем визнано Катю Бондар із Плугатаря.

Фото без опису

Кращим гравцем стала Аня Наринович з ФК «Талалаївка», а приз глядацьких симпатій дістався Яні Чепель також із Талалаївки.

Фото без опису


Сергій МИХНО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора