Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Шановні усиновлювачі, опікуни, піклувальники,  прийомні батьки!

Дата: 17.09.2023 09:25
Кількість переглядів: 57

Цього року згідно з Указом Президента України від 28.07.2023 року №455 ми вперше відзначаємо День усиновлення – 17 вересня. Вже вдруге відзначення цього дня припадає у період воєнного стану. Внаслідок бойових дій значно більше дітей, ніж у мирний час, залишаються сиротам. Усиновлення дитини – це одна з найважливіших та найщиріших проявів милосердя. На території Талалаївської громади проживає 2 усиновлених дітей, 10 дітей перебуває під опікою, піклуванням, 4 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та 2 осіб з числа дітей-сиріт виховується у 3 прийомних сім'ях.

Фото без опису

Хочеться низько вклонитися та подякувати всім усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям, що прийняли до своїх родин дітей, які за різних обставин втратили сім’ї. Адже кожна дитина потребує родинного тепла та затишку. 
Бажаю вам здоров’я, щастя, добра, сил та натхнення. Нехай у ваших сім’ях назавжди оселиться радість, спокій, мир та благополуччя.
Юрій ВЕЛИЧКО, селищний голова.

З нагоди Дня усиновлення селищний голова Юрій ВЕЛИЧКО та начальник служби у справах дітей Талалаївської селищної ради Людмила СЕРДЮК привітали прийомних батьків, опікунів та піклувальників зі святом та вручили квіти і подарунки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора