Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції

Дата: 14.12.2023 12:17
Кількість переглядів: 43

Щороку, 14 грудня, ми відзначаємо день вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Чорнобильська катастрофа — найбільша за всю історію ядерної енергетики, яка в житті українців залишається болючою раною. Масштаби наслідків стали найтяжчими в історії планети.

Фото без опису

Сьогодні, наша країна чинить спротив російському окупанту, який погрожує усьому світові новою ядерною катастрофою. Україна, як ніхто, знає ціну радіаційної безпеки і зробить усе, щоб нічого подібного до Чорнобильської катастрофи більше не сталося.

Щира вдячність усім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи. Бажаю вам міцного здоров’я, достатку, сімейного затишку і тепла, мирного неба над головою, довгих та щасливих років життя.

Фото без опису

Велика шана і уклін до землі всім ліквідаторам аварії на ЧАЕС. Нехай назавжди залишиться у минулому жах Чорнобильської катастрофи і ніколи не повториться знову.

Юрій ВЕЛИЧКО, селищний голова.

У пам’ять про ці події, керівники громади поклали квіти до пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи.

Фото без опису

За мужність, самовідданість і високий професіоналізм при ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській  АЕС та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, селищний голова Юрій Величко вручив грамоти Талалаївської селищної ради Івану Миколайовичу МАЙСТРЕНКУ, Анатолію Миколайовичу ПАДУЦІ, Анатолію Олексійовичу МАЛІЮ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора