Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Сьогодні минає рік від дня загибелі нашого земляка Микити Тонкачеєва

Дата: 22.12.2023 09:33
Кількість переглядів: 29

22 грудня минає рік, як ми втратили ще одного нашого земляка, хороброго воїна Микиту ТОНКАЧЕЄВА. Микита Сергійович ТОНКАЧЕЄВ народився 21 липня 1993 року у Запоріжжі. Згодом його мама повернулася жити у своє рідне село Довгалівку, де і виріс хлопець. Тут закінчив місцеву загальноосвітню школу, потім навчався у Сокиринському професійному аграрному училищі.

Фото без опису

Служив строкову службу, після проходив мобілізаційну службу в зоні АТО. Одружившись, вже кілька років жив із сім'єю у Черкасах. Підростало у них із дружиною дві донечки, чекали синочка. Та відчуття обов'язку захищати Україну були в його душі настільки сильними, що просто не зміг залишатися вдома і спостерігати за подіями. Служив Микита у військовій частині на посаді старшого розвідника.

Фото без опису


22 грудня, виконуючи бойове завдання у районі населених пунктів Одрадівка та Опитне Донецької області, Микита ТОНКАЧЕЄВ загинув… 
Так і не побачив жодного разу свого крихітного сина, який народився 3 листопада. 
Свою надійну опору втратили діти, дружина, мама і сестрички. 

Фото без опису


Поховали Героя у селі Довгалівка, Прилуцького району, Чернігівської області.
Працівники Юрківцівського старостинського округу вшанували пам'ять про загиблого Героя покладанням квітів до місця поховання та хвилиною мовчання. 

Фото без опису


Ніколи не забудемо. 
Спочивай з миром, воїне!
Вічна і світла пам’ять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора