Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Відзначаємо Різдво Христове

Дата: 01.01.2024 14:43
Кількість переглядів: 58

Соціально-виховний захід

Відзначаємо Різдво Христове

     Різдво Христове - одне з головних свят у християнстві. У його основі - народження у плоті Ісуса Христа від Діви Марії. Відзначають це свято в один і той самий день, проте цього року за новим церковним календарем його дата змістилася. Відзначаємо Різдво в Україні 25 грудня. З нагоди Різдва Христового та напередодні Нового року волонтер Прилуцького районного сектору №4 Ірина Лебідь заздалегідь запросила працівників підрозділу та клієнтів пробації відзначити свято Різдва на Нового року у Центрі «Спасіння-Талалаївка».

Фото без опису

Запрошені радо пристали на пропозицію святкової літургії, оскільки пані Ірина користується повагою серед клієнтів пробації. Протягом бесіди волонтерка пригощала присутніх смаколиками, запрошувала до чаювання. 

Фото без опису

     Традиційно, усі запрошені доєдналися до молитви за здоров’я і міць воїнів, які боронять  українську землю, відновлення  і процвітання України.

Фото без опису

     Наприкінці заходу начальник Прилуцького районного сектору №4 Юлія Карпенко подякувала організаторці різдвяного богослужіння та за надання благодійної допомоги у вигляді продуктових наборів гостям заходу. Також для родини мобілізованого клієнта пробації підготовлений та подарований новорічний пакунок.

Прилуцький районний сектор № 4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора