Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Збільшення пожеж через прилади опалення

Дата: 08.01.2024 14:58
Кількість переглядів: 33

За перший тиждень нового року на території Чернігівської області сталося 32 пожежі (2 на об'єктах, 28 в житловому секторі, 1 сміття, 1 на транспорті (Чернігівський район) пов'язана з бойовими діями).

Фото без опису

Інтенсивне використання приладів опалення для обігріву осель через зниження суттєвих температурних показників призвело до збільшення пожеж.

07 січня в с. Архипівка Семенівської громади Новгород-Сіверського району у житловому будинку виявлено тіла чоловіка та жінки 1940 та 1930 років народження, які надихавшись продуктами горіння загинули на місці пригоди.

Фото без опису

Також цього дня у Прилуцькому районі сталося 5 пожеж, 4 з яких у житловому секторі з причин порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей та недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Фото без опису

Одна трапилася і в Талалаївській громаді, – відбулося займання сажі у димоході житлового будинку, що в селі Липове, збитки не значні, але димар доведеться ремонтувати. 

Фото без опису

Щотижневі рейдові відпрацювання житлового сектора працівниками ДСНС не можуть гарантувати безпеку, адже в першу чергу це залежить від самих людей,

Фото без опису

а це безпека в обережності у поводженні з вогнем, слідкування за справністю печей і димарів, електромереж та електронагрівальних приладів.

 

Начальник Прилуцького РУ

ГУ ДСНС України у Чернігівській області                     Андрій ТКАЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора