Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Голуб Сергій Миколайович 13.08.1982 – 06.01.2024

Дата: 16.01.2024 15:09
Кількість переглядів: 92

Народився 13 серпня 1982 року в селі Рябухи. Закінчив школу у рідному селі, старші класи - у сусідній, на той час Червоноплугатарській школі. Потім вступив до Роменського технікуму механізації. У період навчання проходив військову службу в Збройних Силах України, повернувшись, закінчив навчання у технікумі та став працювати водієм у Ніжинському МНС. Пізніше працював на будівництві в м. Київ, згодом  - на різних роботах у Польщі, Чехії, Угорщині.

Фото без опису

У 2015 році одружився, проживав із сім’єю в с. Рябухи, на початку повномасштабної війни жив у Липовому та працював водієм у ТОВ «Горизонт».

Влітку 2022 року призваний по мобілізації до Збройних Сил України. Деякий час служив у військовій частині в м. Чернігів з часом - на Бахмутському напрямку, Донецької області. Мав військове звання – сержант, був командиром відділення зенітно-кулеметної роти. У боях отримав контузію, пройшовши лікування і знову повернувся на службу.                                                                             

Його молоде життя трагічно обірвалося під час перебування на ротації 6 січня 2023 року. В одну мить нездійсненними стали мрії, плани. Людська душа - незвідана таїна. Іноді вона болить нестерпніше, ніж рана… Понад півтора року Сергій захищав рідну землю від рашистської навали і ми ніколи не повинні це забути.

Так вийшло, що він, єдина рідна душа і опора батька Миколи Івановича, вже не зігріє його одиноку старість.

Похоронили воїна у селі Рябухи, Прилуцького району, Чернігівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора