Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

У Ічнянській громаді поліцейські вилучили у домашнього кривдника наркотики

Дата: 16.01.2024 16:03
Кількість переглядів: 27

Патрульні відділення поліції №2 м. Ічня під час відпрацювання виклику про домашнє насильство виявили у кривдника заборонені наркотичні речовини. Зловмиснику загрожує до п’яти років обмеження волі. 15 січня до поліції звернулась жінка. Вона скаржилася на свого співмешканця, який дебоширить, лякає її та малолітню дитину.

Фото без опису

На виклик негайно прибули поліцейські. Під час розмови з потерпілою з’ясувалося, що її співмешканець зберігає в будинку наркотики та пристрої для їх куріння.

На столі однієї з кімнат правоохоронці виявили подрібнену речовину зеленого кольору (канабіс).

 

Для фіксації правопорушення на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Все вилучене поліцейські направили на експертне дослідження.

За цим фактом поліцейські розслідують кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

А за вчинення домашнього насильства на чоловіка також склали адмінпротокол за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та винесли терміновий заборонний припис. Поліцейські зобов’язали кривдника тимчасово залишити місце проживання постраждалої від домашнього насильства сторони.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора