Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Сьогодні минає 2 роки від дня загибелі нашого земляка Руслана Семінька

Дата: 26.02.2024 11:02
Кількість переглядів: 72

26 лютого минає 2 роки, як у нерівному бою, захищаючи кордони України, загинув Руслан Євгенійович СЕМІНЬКО. Йому було всього 24 роки… Руслан СЕМІНЬКО закінчив Талалаївську школу. Добре навчався, займався спортом та спортивним туризмом.

Фото без опису

Був добропорядним, щирим, завжди і в усьому любив справедливість. Закінчив Сумський медичний коледж і почав працювати медиком у військовій частині. Скоро вирішив перекваліфікуватися на військову спеціальність.

Фото без опису


З перших годин війни прикордонники Сумщини вступили у нерівний бій з окупантами. Життя Руслана обірвалося в одну мить. Похоронили Героя в Липовому, на батьківщині його тата, там, де Руслан народився і мав багато друзів. Похорон відбувався у дуже складні для нашого регіону дні, коли була реальна загроза вторгнення ворога, який саме займав позиції зовсім поряд. Отож провели захисника в останню путь скромно. Без чоловіка залишилась кохана дружина, старший брат та люблячі батьки.

Фото без опису


Указом Президента України Володимира Зеленського №79/2022 від 28 лютого 2022 «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі - сержанта Руслана Євгенійовича СЕМІНЬКА нагороджено орденом «За мужність» III ступеня  (посмертно)України.
Цього дня селищний голова Юрій ВЕЛИЧКО, заступник селищного голови Микола СЕРДЮК та секретар селищної ради Ольга ЦЕНЦЕРЯ вшанували пам’ять і поклали квіти до місця останнього спочинку оборонця.
Спочивай з миром, воїне! Вічна та світла пам’ять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора