A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

ШАНОВНІ ЖІНКИ!

Дата: 08.03.2024 09:24
Кількість переглядів: 20

8 березня світ відзначає Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир. Цей святковий день — чудова нагода подякувати жінкам, які невтомно працюють в різних галузях, які воюють на фронтах, які лікують, які забезпечують вдома надійний тил, які несхитні у своїх переконаннях за свободу і незалежність України.

Фото без опису

У цей чарівний святковий день від усієї душі хочу побажати вам міцного здоров’я, щирого кохання, вірних друзів, родинного достатку, весняного настрою у будь-яку пору року, чарівних подій, натхнення, здійснення всіх мрій та бажань. Щоб сльози були тільки від щастя, а серце билося від радості, а не від тривог.

Низький уклін вам, наші дорогі дружини, мами, бабусі, донечки та сестрички. Кожна із вас на своєму місці робить усе, щоб наблизити нашу перемогу — плетете маскувальні сітки, виготовляєте окопні свічки, допомагаєте біженцям, готуєте їжу захисникам і захисницям, возите продукти та медикаменти на гарячі рубежі… і багато-багато іншого. А наші жінки-захисниці мотивують, підбадьорюють та захоплюють своїми героїчними вчинками. Зі зброєю чи без, українські жінки захищають державу.

Зі святом вас, дорогі жінки! Перемоги нам усім і мирного неба над головою!

Юрій ВЕЛИЧКО,

селищний голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора