A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Особистий кабінет «Газмережі» розширив свої функції!

Дата: 12.03.2024 11:56
Кількість переглядів: 81

Перевагами Особистого кабінету Чернігівської філії «Газмережі» вже користуються понад 13 тисяч споживачів – адже це швидко, зручно та надійно!

Відтепер в особистому кабінеті доступною є передача показань за двома або більше лічильниками, які підв’язані до одного особового рахунку. Щоб передати показання по усім наявним лічильникам потрібно перейти до Особистого кабінету за посиланням https://my.grmu.com.ua/, далі обрати кнопку «Внести показання» та у відповідному вікні зазначити обсяги спожитого газу.

 

 Фото без опису

 

Варто зазначити, що особистий кабінет має мультифункціональну систему, що дозволяє додавати необмежену кількість особових рахунків. А отже, можна подбати й про ваших батьків, родичів чи інше помешкання.

Нагадуємо також й про корисні функції, що доступні для користувачів особистого кабінету:

1. передача показань за газовим лічильником

2. сплата за послугу розподілу газу

3. перегляд, завантаження та друк квитанцій

4. перегляд історії платежів

5. дата планової повірки лічильника

 

Якщо у Вас ще немає Особистого кабінету, то для реєстрації потрібно виконати декілька простих кроків:

  1. зайдіть на сайт «ГАЗМЕРЕЖІ» https://my.grmu.com.ua/login або на сайт Чернігівської філії https://cn.grmu.com.ua/ 

  2. натисніть на вкладку «особистий кабінет»

  3. оберіть «Зареєструватися»

  4. Із запропонованого переліку обиріть вашого Оператора ГРМ  - Чернігівську філію «ГАЗМЕРЕЖІ», введіть десятизначний особовий рахунок (для споживачів Чернігівщини він починається з цифр 1500) та погодьтесь на обробку персональних даних.

  5. Далі введіть перші три літери прізвища власника особового рахунку для його ідентифікації.

  6. У наступному віконці впишіть вашу діючу електрону адресу.

  7. Перейдіть до своєї поштової скриньки та знайдіть лист реєстрації у папці «Вхідні» та підтвердіть e-mail. Якщо одразу не знайшли лист – перегляньте папку «Cпам».

Ось і все! Відтепер Ви можете скористатися всіма перевагами нового особистого кабінету «ГАЗМЕРЕЖІ».

Офіційні джерела Чернігівської філії «Газмережі»:

Сайт: https://cn.grmu.com.ua/

Facebook: https://www.facebook.com/cn.grmu

Telegram: https://t.me/chernihivgas

 

 

Довідка: З 1 грудня 2023 року розподіл природного газу споживачам Чернігівської області здійснює Чернігівська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України».

«ГАЗМЕРЕЖІ» розширили свою ліцензійну діяльність і отримали право на розподіл природного газу в межах Чернігівської області з 1 грудня 2023 року (згідно Постанови НКРЕКП № 2224 від 29.11.2023р). Основною сферою діяльності Чернігівської філії «Газмережі» є розподіл природного газу споживачам у Чернігівській області: населенню, бюджетним та релігійним установам і організаціям, промисловим об’єктам.

Компанія  забезпечує природним газом майже 360 000 осель Чернігівщини, а система газопостачання області налічує понад 12 тис. км газопроводів та більше 2 тис. газорегулюючих пунктів.

Підприємство активно впроваджує сучасні технології, матеріали та обладнання для модернізації газових мереж. Має власний простір, де фахівці компанії вдосконалюють свої знання та здобувають новий досвід.

Крім основного напрямку діяльності, підприємство надає послуги по встановленню та обслуговуванню газового обладнання. Здійснює проектування та будівництво нових систем газопостачання, а також модернізацію існуючих. Забезпечує цілодобову роботу аварійно-диспетчерської служби 104.

Основний пріоритет підприємства –  комфорт та безпека споживачів блакитного палива, безаварійний та безперебійний розподіл газу 24/7.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора