A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Відзначення Всесвітнього дня соціальної роботи  

Дата: 20.03.2024 16:05
Кількість переглядів: 56

Щорічно в третій вівторок березня відзначається Всесвітній день соціальної роботи. Ініціаторами та організаторами професійного свята, яке об'єднує представників роботи соціального спрямування, 1983 року виступили: Міжнародна Федерація соціальних працівників і Міжнародна Асоціація шкіл соціальної роботи.

Фото без опису

 

Метою Всесвітнього дня соціальної роботи є привернення уваги громадськості до соціально значущих питань, насамперед до проблем забезпечення соціальної захищеності найбільш вразливих верств населення та до необхідності надання допомоги людям, які її найбільше потребують.

Фото без опису

Соціальна робота спрямовується на забезпечення соціальної єдності, що базується на принципах справедливості, колективної відповідальності та взаємної поваги.

Фото без опису

До відзначення Всесвітнього дня соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Талалаївської селищної ради» проведено ряд заходів:

  • відвідування одиноких осіб похилого віку, які перебувають на обслуговуванні установи;

  • відвідування сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах;

  • виготовлення та розповсюдження іміджевої соціально-рекламної продукції та з питань пропаганди сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування;

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора