Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Головко Дмитро Олександрович 11.01.2004 – 21.03.2024

Дата: 03.04.2024 16:06
Кількість переглядів: 130

Народився 11 січня 2004 року у селі Липове. Закінчив Липівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. Потім вступив до Роменського вищого професійного училища де навчався за спеціальністю сантехнік, газоелектрозварювальник. До війни Дмитро хотів здобути спеціальність газоелектрозварювальника, знаючи, що такі спеціалісти завжди мають роботу, яка добре оплачується. Та війна змінила всі плани юнака. Змінилися часи, змінилися пріоритети.

Фото без опису

Він отримав спеціальність, про яку ніколи не мріяв... 27 грудня 2023-го призваний на військову службу за контрактом до Збройних Сил України Другим відділом Прилуцького РТЦК та СП Чернігівської області. Пройшовши навчання, ніс військову службу на посаді стрільця 3 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти.

Його коротке життя спалахнуло і... згасло. Та Дмитро встиг зробити те, що увіковічить його ім’я на віки - він став на захист Батьківщини і віддав за неї найдорожче - своє молоде життя. Воював юнак на Донецькому напрямку.

На світанку 21 березня 2024 року біля населеного пункту Бердичі Покровського району Донецької області під час виконання бойового завдання він попав під артилерійський обстріл і отримав тяжкі, несумісні з життям поранення. Дмитру тепер назавжди 20 років…

У Дмитра залишилась мама, бабуся, брат та сестричка.

Похований у с. Липове Талалаївської громади, Прилуцького району, Чернігівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора