A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

З метою запобігання пожежам у житловому секторі та екосистемах області рятувальники проводять профілактичні рейди.

Дата: 05.04.2024 11:34
Кількість переглядів: 26

Під час таких заходів фахівці ДСНС роз’яснюють громадянам елементарні правила пожежної безпеки та відповідальність за самовільне випалювання стерні, луків, пасовищ, сухої рослинності, її залишків, опалого листя, сміття. Також надзвичайники наголошують, що необережне поводження з вогнем та навмисні підпали можуть призвести до масштабних лісових пожеж та завдати непомірних збитків природі.

Фото без опису

Трагічними наслідки можуть бути й для самих людей, вогонь з відкритої території може перекинутись на присадибні ділянки й будинки.

А також за спалювання рослинності палії можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності та отримати штраф у сумі від 3 060 до 6 120 гривень.

Фото без опису

Для закріплення нагаданих та отриманих порад і правил, всім співрозмовникам вручалися відповідні пам’ятки, листівки з питань профілактики пожеж.

Фото без опису

Закликаємо людей дбайливо ставитися до землі й природи, дотримуватися правил пожежної безпеки й обов'язково пам'ятати, що екосистеми є домівкою для тварин і птахів, які можуть постраждати!

 

Начальник Прилуцького РУ

ГУ ДСНС у Чернігівській області                                      Андрій ТКАЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора