Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Фініш III етапу проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ігри»

Дата: 07.05.2024 14:17
Кількість переглядів: 51

Завершилися змагання третього етапу проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ігри» в Прилуцькому районі. За перемогу змагалися учні загальноосвітніх закладів одинадцяти громад району із п’яти видів спорту — баскетбол (юнаки та дівчата), волейбол (юнаки та дівчата) і футзал (юнаки). Але лише дві громади району представили команди шкільної юні з усіх видів спорту — це Талалаївська та Варвинська громади.

Фото без опису


Першими стартували баскетболісти. Нашу громаду представляли юнаки та дівчата Плугатарського ЗЗСО, яких тренує Володимир Чепель. В обох видах змагань впевнену перемогу святкували наші спортсмени, яким довелося не лише конкурувати зі своїми суперниками, але й призвичаїтися грати на неякісному спортивному майданчику.

 

Фото без опису

Чемпіонами району серед хлопців стали Віталій Іщенко, Артем Наливайко, Даниїл Тимченко, Ярослав Паршаков, Сергій Загурський, Станіслав Пезов, Тарас Вакуленко, Назар Вакуленко, Дмитро Думнич, Ярослав Лобода і Давид Кравченко.

Фото без опису


Першість району серед дівчат здобули Вікторія Каховська, Вікторія Луценко, Леся Потеряйко, Дар’я Сліпко, Анастасія Артеменко, Ірина Жованик, Діана Пезова, Тетяна Потеряйко, Крістіна Семенко, Кіра Яковенко, Карина Ярмош. Тепер будемо вболівати за наших баскетбольних зірочок на обласному етапі цих змагань.
Наступними на районному етапі змагалися волейболісти і волейболістки. У цьому виді спорту громаду представляли спортсмени Талалаївського ліцею, яких тренує Андрій Грабовий. Тут перемогу здобули прилуцькі волейболісти, які мають досвід участі і в обласних змаганнях, і у всеукраїнських.

Фото без опису


Наші дівчата стали четвертими, а юнаки розділили сьоме-восьме місця.
Завершився третій етап змаганнями футзалістів. І знову перемогу святкували прилуцькі футболісти. Команда Красноколядинського ЗЗСО (тренує Максим Севрюк), яка представляла нашу громаду, у підсумку розділила 5–6 місця.

Фото без опису


Тож на обласному етапі наш район будуть представляти три команди з міста Прилук та дві команди з села Плугатар. Підсумок змагань засвідчив, що наша громада є провідною в Прилуцькому районі щодо розвитку шкільного спорту. І за це хочеться подякувати і керівникам шкіл, вчителям фізичної культури і керівництву громади за вагомий внесок у популяризацію спорту, зокрема дитячого.
Сергій МИХНО, директор ДЮСШ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора