Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Подарунки від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)

Дата: 01.05.2024 11:42
Кількість переглядів: 95

У серпні минулого року громадська організація «Ліга соціальних працівників України» розпочала реалізацію проекту Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ) «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику», до якого долучилася й наша громада.

Фото без опису

Однією з основних активностей проекту є належне оцінювання потреб дітей у соціальній допомозі, забезпечення соціального супроводу сімей, у які повернулись діти з інтернатних закладів, та сімей опікунів/піклувальників.

Фото без опису

До участі в проекті було залучено 10 сімей опікунів/піклувальників, де виховується 14 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та одну сім’ю, де дитина була повернута з інтернатного закладу.

Фото без опису

Упродовж усього періоду сім’ї та діти були охоплені індивідуальним кейс-менеджментом, який надавав фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Талалаївської селищної ради»  Оксана ЧУБАРЄВА.

Фото без опису

30 квітня 2024 року за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у залі засідань Талалаївської селищної ради селищним головою Юрієм ВЕЛИЧКОМ та директором КУ» Центр надання соціальних послуг Талалаївської селищної ради» Людмилою РЯБЧУН діти та опікуни/піклувальники отримали пакунки з одноразовою натуральною допомогою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора