Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Простори Психологічної Підтримки в Талалаївській громаді

Дата: 17.07.2024 09:25
Кількість переглядів: 78

В межах проекту міжнародної технічної допомоги «Інновації для подолання епідемії ВІЛ», що реалізовується Міжнародною неприбутковою організацією «Pact Inc.» Благодійною організацією «Чернігівська МЕРЕЖА» на території Талалаївської селищної ради створено та облаштувано чотири простори психологічної підтримки. Ці простори розміщені в смт Талалаївка, в Харківському, Красноколядинському та Липівському старостинських округах.

Фото без опису

Основна мета

Основною метою організації роботи просторів психологічної підтримки (ППП) є забезпечення населення кваліфікованою психологічною допомогою через онлайн-консультації. Ці простори стануть безпечними місцями, де люди зможуть вільно висловити свої емоції та переживання, знайти підтримку та розвинути механізми подолання труднощів, пов’язаних з посттравматичним стресовим розладом (ПТСР) та іншими психологічними проблемами.

Функція та облаштування

Простір психологічної підтримки – це місце, облаштоване для спілкування місцевих жителів із психологом в режимі онлайн. Адміністратор є посередником між відвідувачами та психологами. Він реєструє людей відповідно до їхніх потреб на психологічні консультації та створює графік таких зустрічей. У призначений день та час люди зможуть завітати до ППП і поспілкуватися з психологом телефоном або ж по відеозв’язку. Психологічну підтримку надають фахівці всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

Адреси та контактні телефони:

  1. смт Талалаївка, вул.Центральна, 5

тел. +380632164159

  1. с.Липове, вул. Центральна, 11 (приміщення старостату),

тел.+380632163975

  1. с.Харкове, вул.Науменка, 42 (приміщення старостату),

тел.+380632164517

  1. с.Красний Колядин, вул.Ігоря Лобаня, 15 (приміщення старостату),

тел.+380632164188 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора