Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Минає 2 роки від дня загибелі нашого земляка - військовослужбовця Олега Анатолійовича ТІЩЕНКА

Дата: 05.08.2024 08:48
Кількість переглядів: 56

5 серпня минає 2 роки від дня загибелі старшого сержанта Збройних Сил України, нашого земляка Олега Анатолійовича ТІЩЕНКА. Олег народився 1 жовтня 1968 року в Талалаївці, де минули його дитинство та юність. Тут проживає його мама, вчителька-пенсіонерка Катерина Сергіївна Тіщенко, тут добре пам’ятають його земляки, бо з усіх життєвих доріг повертався на ріднину. Проживав він із сім’єю у Житомирі.

Фото без опису

Війна для Олега Анатолійовича розпочалася у 2014-му. У найтяжчі роки часів АТО воював у гарячих точках, куди пішов добровольцем. Повномасштабне вторгнення застало його у Польщі, де чоловік працював. Повернувся відразу, щоб стати на захист Вітчизни.

Фото без опису

5 серпня 2022 року загинув у боях на Донеччині, захищаючи Україну від російських окупантів. 12 серпня 2022 року з військовослужбовцем попрощалися у Свято-Михайлівському кафедральному соборі Житомира. Поховали Героя у Житомирі на Алеї Слави.

Фото без опису

У нього залишились мама, дружина, дві доньки.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку старшого сержанта Олега Анатолійовича ТІЩЕНКА посмертно нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Спочивай з миром, наш воїне! Світла пам’ять та низький доземний уклін вірному сину України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора