A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Консультаційний пункт прийому громадян

16 квітня 2024 року відбудеться консультаційний пункт прийому громадян у смт Талалаївка (у приміщенні комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Талалаївської селищної ради).Прийом проводитиме головний юрист сектору «Талалаївське бюро правничої допомоги» Аліна Юріївна Кошка.  

14:34 15.04.2024

Відпустки для військових: на які зміни чекати

Відпустка при народженні дитини. Нещодавно Президент підписав законопроєкт, який вносить зміни до Закону «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей». Зокрема, щодо відпусток для військовослужбовців. Відтепер впроваджується ще один вид відпустки — при народженні дитини. Така відпустка надається тривалістю до 14 днів, і не пізніше 3 місяців з дня народження дитини. Утім, отримати цю відпустку зараз не вийде.

12:13 15.04.2024

До уваги платників податків, що звертаються за отриманням Довідки про відсутність заборгованості

Головне управління ДПС у Чернігівській області у зв’язку із наявністю значної кількості типових помилок при оформленні платниками Заяв про надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи,  повідомляє таке.

14:39 12.04.2024

Прилуцький районний відділ поліції запрошує випускників на навчання до ВУЗів системи МВС України

Головне управління Національної поліції в Чернігівській області проводить добір кандидатів, яким станом на 31 грудня 2024 року виповниться 17 років, які мають повну загальну середню освіту, для отримання вищої освіти на денній формі навчання за державним замовленням, а саме:

14:33 12.04.2024

За перший квартал роботи мобільних медичних команд у Варвинській, Талалаївській та Срібнянській громадах Чернігівської області послугами лікарів охоплено 771 людину

Перший квартал роботи лікарів у віддалених населених пунктах став дуже насиченим і має свої результати.  Починаючи із кінця січня команди всіх трьох громад вже здійснили більше ніж 30 виїздів і проконсультувати 771 людину. За цей час вдалося провести велику кількість скринінгів, за результатами яких можна було визначити яку ж саме допомогу потребує пацієнт.

12:18 12.04.2024

ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ!

Традиційно щовесни велика увага приділяється прибиранню кладовищ. Адже наближаються дні, у які ми вшановуємо пам'ять своїх рідних, відвідуємо їх могили. Сьогодні на центральному кладовищі селища та на кладовищах старостинських округів відбулися суботники. 

15:36 11.04.2024

Щодо звільнення від сплати єдиного податку фізичних осіб – підприємців, мобілізованих у період дії воєнного стану

«Що необхідно зробити фізичній особі – підприємцю (далі – ФОП) – платнику єдиного податку (першої або другої групи), яка мобілізована у період дії воєнного стану в Україні та якій в інтегрованій картці платника здійснюються нарахування авансових внесків єдиного податку і надходять податкові вимоги, для скасування  контролюючим органом таких нарахованих сум з єдиного податку?»

11:42 10.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора