A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення про обробіток посівів пестицидами та отрутохімікатами

Повідомлення про обробіток посівів пестицидами та отрутохімікатами

Відповідно до Закону України «Про бджільництво» та Державних санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві» повідомляємо, що наше підприємство в період з 8 квітня по 30 квітня 2024 року на полях, що розташовані на території Талалаївської ТГ проводитиме діяльність із застосуванням «Беркут», «Форте», «Циркуль», «Сахара», «Перун» строки дії токсичності якого складають 3-7 днів на посівах озимої пшениці, ріпака, сої та кукурудзи.

14:22 08.04.2024

Громадські роботи, як вид адміністративного стягнення

Громадські роботи, як вид адміністративного стягнення

Громадські роботи полягають у виконанні особою, яка вчинила адміністративне правопорушення, у вільний від роботи чи навчання час безоплатних суспільно корисних робіт, вид яких визначають органи місцевого самоврядування (стаття 30-1 Кодексу України про адміністративне правопорушення). Громадські роботи призначаються районним, районним у місті, міським чи міськрайонним судом (суддею) на строк від двадцяти до шістдесяти годин і відбуваються не більш як чотири години на день, а неповнолітніми - дві години на день. 

12:38 08.04.2024

Всесвітній день здоров'я 

Всесвітній день здоров'я 

7 квітня відзначається Всесвітній день здоров’я. Тема цьогорічного свята — «Моє здоров’я — моє право», присвячена праву кожної людини на доступ до якісних медичних послуг, чистої води й повітря, повноцінного харчування, інформації у сфері здоров’я. В цей час, коли наша країна перебуває в стані війни і ця війна певною мірою постукала в домівки майже всіх без винятку, то здоров'я кожного з нас потребує особливої уваги.  

10:25 08.04.2024

До уваги фермерських господарств та виробників сільськогосподарської продукції!

До уваги фермерських господарств та виробників сільськогосподарської продукції!

Доводимо до Вашого відома, що постановою Кабінету Міністрів України від 15 березня 2024 року № 300, були внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції.

14:42 05.04.2024

З метою запобігання пожежам у житловому секторі та екосистемах області рятувальники проводять профілактичні рейди.

З метою запобігання пожежам у житловому секторі та екосистемах області рятувальники проводять профілактичні рейди.

Під час таких заходів фахівці ДСНС роз’яснюють громадянам елементарні правила пожежної безпеки та відповідальність за самовільне випалювання стерні, луків, пасовищ, сухої рослинності, її залишків, опалого листя, сміття. Також надзвичайники наголошують, що необережне поводження з вогнем та навмисні підпали можуть призвести до масштабних лісових пожеж та завдати непомірних збитків природі.

11:34 05.04.2024

Про об'єкти приватизації

Про об'єкти приватизації

Інформація про об’єкти державної власності, що пропонується Фондом державного майна України до приватизації за посиланням: Стольне Комплекс будівель      Варва нежитлова будівля

15:31 04.04.2024

Безкоштовне навчання для ветеранів та ветеранок

Безкоштовне навчання для ветеранів та ветеранок

Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення» (далі – Сертифікатна програма). Старт навчання запланований на 22 квітня 2024 року. Прийом заявок триватиме до 08 квітня включно.

15:19 04.04.2024

Рятувальники Чернігівщини закликають населення  не спалювати суху рослинність

Рятувальники Чернігівщини закликають населення не спалювати суху рослинність

На жаль, громадяни області ігнорують чисельні застереження рятувальників щодо заборони випалювання сухої рослинності, її залишків та сміття. Як наслідок, лише впродовж минулої доби на Чернігівщини виникло 13 загорянь в природних екосистемах. Поривами вітру вогонь швидко охоплює великі площі, чим створює суттєву небезпеку для населення, житлового сектору, лісових масивів, об'єктів інфраструктури тощо.

14:35 03.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора