A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Щодо застосування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)

Щодо застосування спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)

Відповідно до статті 9 розділу III Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі - Закон № 2464), суми помилково сплаченого єдиного внеску зараховуються в рахунок майбутніх платежів єдиного внеску або повертаються платникам у порядку і строки,

16:40 26.03.2024

Про об'єкти приватизації

Про об'єкти приватизації

Інформація про об’єкти державної власності, що пропонується Фондом державного майна України до приватизації за посиланням: Про об'єкти приватизації 

14:43 26.03.2024

Щодо роботи ДПІ!

Щодо роботи ДПІ!

Головне управління ДПС у Чернігівській області повідомляє, що з 25 березня 2024 року Семенівська  ДПІ тимчасово не працює через пошкодження приміщення інспекції внаслідок ворожого обстрілу. У період правового режиму воєнного стану отримати адміністративні послуги платники можуть будь-якому органі ДПС незалежно від місця обліку платника податків.

16:49 25.03.2024

Важливі поради, які рятують життя!

Важливі поради, які рятують життя!

“Повітряна тривога” може застати вас де завгодно, але не завжди є можливість добігти до укриття. Як убезпечити себе в такому випадку. Пам’ятайте: сигнал «Повітряна тривога» з різних причин може не лунати. Натомість ви можете побачити сповіщення в телефоні, почути радіоповідомлення чи звуки вибухів.

15:48 25.03.2024

Консультаційний пункт прийому громадян

Консультаційний пункт прийому громадян

26 березня 2024 року відбудеться консультаційний пункт прийому громадян у смт Талалаївка (в приміщенні  відділу «Центр надання адміністративних послуг» Талалаївської селищної ради). Прийом проводитиме головний юрист сектору «Талалаївське бюро правової допомоги» Аліна Юріївна Кошка.  

10:36 25.03.2024

Що ми знаємо про туберкульоз

Що ми знаємо про туберкульоз

24 березня щорічно відзначають Всесвітній день боротьби із туберкульозом. Ця підступна хвороба безжально забирає життя багатьох людей та завдає багато шкоди їх оточенню. Сьогодні ми поговоримо про симптоми туберкульозу та необхідність їх виявлення на перших стадіях. Центр громадського здоров'я повідомляє, що у 2023 році в Україні зареєстрували 19 851 людину із цим діагнозом, зокрема 639 дітей віком 0–14 років і 196 підлітків віком 15–17 років.

16:27 24.03.2024

Шановні жителі Талалаївщини! 

Шановні жителі Талалаївщини! 

Знову у нашій громаді болюча втрата. 21 березня 2024 року біля населеного пункту Бердичі Покровського району Донецької області під час ротації особового складу в результаті артилерійського обстрілу, отримавши тяжкі поранення несумісні з життям загинув наш земляк  Дмитро Олександрович ГОЛОВКО 2004 року народження, житель села Липове.

11:14 24.03.2024

НА ФІНІШІ ЗМАГАНЬ

НА ФІНІШІ ЗМАГАНЬ

Минулого тижня у Талалаївській громаді завершився другий етап спортивних змагань у рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського «Пліч-о-пліч». Останніми кращу команду серед навчальних закладів визначали баскетболісти. Знову на старт вийшли чотири команди закладів загальної середньої освіти: «Дінго» — Харківського, «Ему» — Липівського, «Плугатар United» — Плугатарського й «Австралійські жаби» Талалаївського ліцею.

15:14 22.03.2024

Цукровий діабет та його небезпека

Цукровий діабет та його небезпека

В минулому році понад 531 тисячі людей в Україні діагностували цукровий діабет. Це значно більший показник, ніж в попередні роки. Зараз йде тенденція до збільшення людей, які мають це захворювання. Війна в Україні сприяє перебуванню людей в постійному стресі, а стрес є однією із причин появи цукрового діабету.  І, зазвичай, далеко не кожен із нас постійно перевіряє рівень цукру в крові, щоб, в разі чого, вчасно почати лікування.

12:52 22.03.2024

Рятувальники Чернігівщини здійснюють постійний моніторинг ситуації з пожежами в природних екосистемах

Рятувальники Чернігівщини здійснюють постійний моніторинг ситуації з пожежами в природних екосистемах

Щоденно фахівці Служби проводять інформаційно-профілактичні рейди та бесіди з населенням. Крім того, з використанням квадрокоптерів, вони контролюють дану ситуацію з повітря й тим самим виявляють осередки займань, як на відкритих територіях, так і самовільного спалювання громадянами сміття, сухої рослинності та її залишків на присадибних ділянках.

12:42 22.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора