Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Оголошення

Виїздний прийом громадян Талалаївського бюро правової допомоги

28 січня 2021 року відбудеться виїзний прийом громадян за адресою: смт Талалаївка, вул. Центральна, 5 (у відділі обслуговування громадян № 8 сервісний центр Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду в Чернігівській області). Прийом проводитиме начальник відділу "Талалаївське бюро правової допомоги" Яна Михайлівна Мудревська.

14:12 27.01.2021

Талалаївська селищна рада проводить конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, що не виходять за межі території Талалаївського громади (приміський маршрут)

 Талалаївська селищна рада проводить конкурс з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, що не виходять за межі території Талалаївського громади (приміський маршрут)

09:18 25.01.2021

Звернення ПП Балохи В.В щодо очищення замулених колодязів

     До Вас звертається приватний підприємець Балоха Віктор Іванович. Я Вам хочу запропонувати послугу по очищенню замулених колодязів які стоять на балансі селищних та сільських Рад по безготівковому розрахунку. Працюємо по всій Україні Система очищення нова, аналогів немає ні в Україні, ні в світі. Чистимо з допомогою портативного земснаряда який придумав я.

11:40 22.01.2021

Графік особистого прийому громадян керівним складом та спеціалістами Талалаївської селищної ради

Звернення громадян є одним із засобів захисту їх прав та законних інтересів. Це право закріплено основним Законом держави. У статті 40 Конституції України зазначено, що усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов’язані розглянути звернення і надати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.

15:18 11.01.2021

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста  відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 169 та з метою забезпечення конституційного  права  рівного доступу громадян до служби в органах місцевого самоврядування оголошується конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста  відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради

16:10 04.12.2020

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади спеціаліста 1 категорії відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 169 та з метою забезпечення конституційного  права  рівного доступу громадян до служби в органах місцевого самоврядування оголошується конкурс на заміщення двох вакантних посад спеціаліста 1 категорії відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради

15:58 04.12.2020

Конкурс на заміщення вакантної посади "Інклюзивно-ресурсного центру"

Талалаївська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади фахівця комунальної установи «Інклюзивно-ресурсного центру» Талалаївської селищної ради Чернігівської області (місцезнаходження: вул. Освіти,38, смт. Талалаївка):  «вчителя- реабілітолога» - 0,5 ставки з посадовим окладом 2191,00 грн.  .

12:47 07.10.2020

Оголошення! Футбол до Дня селища!

12 вересня 2020 року на центральному стадіоні селища відбудеться турнір з міні-футболу. Футбольний турнір присвячений Дню селища Талалаївка. Селищна рада запрошує вболівальників приєднатись до справжніх футбольних емоцій! Початок турніру о 09.00!

11:13 08.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора