A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Школа мистецтв

Ласкаво просимо  у світ прекрасного мистецтва

В Талалаївській ШМ  відбувся розважальний захід «Ласкаво просимо  у світ прекрасного мистецтва». З початком навчального року всіх привітала директор школи Самозвон  Ольга Василівна. Ведучі заходу викладачі Черниш А.В. та Петрусенко О.Ю. повели діток у світ прекрасного, чудовими танцями та іграми.

12:20 04.09.2019

Прощальні акорди  випускників в Талалаївській школі мистецтв

30 травня  в Талалаївській школі мистецтв  відбувся день відкритих дверей та  випускний вечір, де в цьому році випустилось 2  вихованців  школи. До вітального слова ведучі запросили директора Талалаївської ШМ Самозвон О.В.  яка привітала випускників, подякувала за гарне навчання, успіхи у різноманітних конкурсах. В урочистій обстановці  Ольга Василівна  вручила випускникам подяки, грамоти та   свідоцтва про закінчення навчання.

08:52 03.06.2019

"Свято Хору" імені Любомира Боднарука

МОЛОДШИЙ ХОР ТАЛАЛАЇВСЬКОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ ІІ місце  Наші учні молодшого хору (24 учасника) взяли участь в обласному огляді конкурсі "Свято Хору" імені Любомира Боднарука. М. Прилуки.

12:19 16.05.2019

Районний етап фестиваль-конкурс «Таланти багатодітної родини»

15 квітня 2019р з метою відродження та популяризації культурних,  моральних цінностей сім’ї, відбувся районний етап фестиваль-конкурс «Таланти багатодітної родини». Шість учнів Талалаївської ШМ взяли участь.

12:40 16.04.2019

ІІІ Відкритий  конкурс  народно – сценічного танцю «Джерела надії» м. Гадяч

В м. Гадяч проходив ІІІ Відкритий  конкурс  народно – сценічного танцю «Джерела надії» учні Талалаївської ШМ прийняли участь. Середня група  колектив «Обрій» з українським  танцем «Поліська полька»  і «Ой на горі два дубки»   отримали грамоту у І віковій категорії.

11:04 11.04.2019

Міжнародний   конкурс-фестиваль творчості  «ProFest» м. Київ

Учениця Талалаївської школи мистецтв Таралика Вероніка  прийняла  участь у Міжнародному  конкурсі- фестивалі «ProFest» в м. Київ   і  стала лауреатом                 ІІ ступеня в молодшій ІІ віковій  категорії - естрадний вокал  викладач             Смалько К.П. з піснею «Я люблю у лузі квіти»

09:54 11.04.2019

"Едельвейс" та "Перлина" на міжнародному конкурсі "Gold  Star  Fest"

23 березня 2019р в м. Київ відбувся  Міжнародний   фестиваль- конкурс талантів "Gold Star Fest". Хореографічні колективи "Едельвейс" Талалаївської школи мистецтв став дипломантом ІІ ступеня в номінації "Народна стилізація", танок "Черевички" та призером ІІІ ступеня в номінації "Народна стилізація", танок "Ой мамо, люблю Гриця" (викладач Браташ Г.А.)

13:35 26.03.2019

Обласний фестиваль-конкурс «Надія-2019»

В м.Ніжин відбувся щорічний обласний фестиваль-конкурс «Надія-2019» серед хореографічних колективів мистецьких шкіл. Він проводиться з метою виявлення і підтримки обдарованих дітей, обміну творчими досягненнями та подальшого розвитку хореографічного мистецтва. Традиційно, фестиваль-конкурс проводиться у чотирьох номінаціях («Класичний танець», «Народно-сценічний танець», «Спортивний бальний танець», «Сучасний танець» ) та трьох вікових категоріях (молодша, середня, старша).

12:20 26.03.2019

Виступ учнів Талалаївської школи мистецтв на чемпіонаті з футзалу  об’єднаної громади

Для всіх учасників турніру з футзалу  та глядачів був проведений вітальний концерт за участі солістів  Талалаївської школи мистецтв  Лихо Дар’ї, Савенко Анни, Таралики Вероніки та  викладача  Смалько К.П.

12:16 26.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора