Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Благоустрій 2019

Благоустрій 2019

    З настанням сприятливих погодних умов працівники селищної ради та комунального підприємства  розпочали кронування та спилювання аварійних дерев, прибирання території селища. Роботи проводяться з метою безпечного руху пішоходів.

11:31 26.02.2019

Звіт селищного голови за 2018 рік

Звіт селищного голови за 2018 рік

Закінчувати звітний період за попередній рік по традиції – Талалаївці. 22 лютого, в будинку культури пройшов звіт голови селищної ради об’єднаної громади. "Звернення громадян є найважливішою формою забезпечення зворотного зв’язку між селищною радою та громадянами, а інформація, що міститься в них, найчастіше слугує орієнтиром при прийнятті важливих рішень, що стосуються інтересів широких верств населення.

09:06 25.02.2019

Про звіт в.о.старости Красноколядинського старостинського округу

Про звіт в.о.старости Красноколядинського старостинського округу

21 лютого на загальних зборах (присутні 32 громадян старостинського округу) звітувала в.о. старости Людмила Кириченко.       - За попередній рік видано 921 довідка, 20 заповітів та дублікатів, 30 доручень, 27 – підтвердження підпису. Діловод та в.о. старости вели особистий прийом громадян. Розглядали заяви та відповідали на скарги. Крім адміністративних послуг, старостат опікується об’єктами, які розташовані на даній території – школа, дитячий садок, будинок культури, сільська бібліотека, сільська лікарська амбулаторія, відділення соціального захисту населення об’єднаної громади.

16:15 21.02.2019

Підсумки роботи Липівського старостинського округу

Підсумки роботи Липівського старостинського округу

           Тривають сходи жителів населених пунктів громади. 20 лютого про результати роботи округу звітував в.о. старости Липівського старостинського округу Михайло Педько. На зборах були присутні 57 жителів села Липове. У звіті йшлося про демографічну ситуацію в окрузі, соціально-економічний розвиток старостинського округу у минулому році, були окреслені плани та напрямки роботи на 2019 рік.

16:41 20.02.2019

День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 20 лютого, в день Героїв Небесної Сотні, покладання квітів та хвилиною мовчання за загиблими учасниками Революції Гідності розпочався мітинг-реквієм. 

12:28 20.02.2019

30-та річниця виведення військ з Афганістану – важлива подія в житті усіх, хто брав участь у тих боях

30-та річниця виведення військ з Афганістану – важлива подія в житті усіх, хто брав участь у тих боях

               Сьогодні, 15 лютого, в залі засідань райдержадміністрації  відбулись урочисті заходи з нагоди 30-ї річниці від дня виведення військ з Афганістану. Вшанувати пам’ять тих хто воював на чужій землі прийшли представники району та об’єднаної громади, громадськість.

14:24 15.02.2019

В с. Понори пройшли загальні збори громадян

В с. Понори пройшли загальні збори громадян

14 лютого в селі Понори пройшли загальні збори громадян. У зборах взяли участь селищний голова Юрій Величко, начальник фінансового відділу селищної ради Світлана Циганенко, юрист-консульт Олег В’ялий, голова райдержадміністрації Анатолій Дупа, голова районної ради Юрій Дзюбан.

13:10 15.02.2019

Валентинка до свята своїми руками

Валентинка до свята своїми руками

День святого Валентина вже близько, тому саме час задуматися над подарунком. Найпопулярнішим товаром у ці дні , особливо для дітей і молоді, є святкові листівки-валентинки. Ви ще не встигли купити? Якщо ви любите робити подарунки своїм руками, саморобні валентинки – те, що треба.

17:12 13.02.2019

Фахівець на виїзді

Фахівець на виїзді

8 лютого вчитель-логопед відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради Мовчан Оксана Олександрівна  проводила корекційні заняття по постановці окремих звуків серед учнів-логопатів Липівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Робота виявилась дуже насиченою і плідною, всім дітям (16 діток з порушеннями мовлення) надано рекомендації і завдання додому.

13:34 13.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора