Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

З ДНЕМ КОМУНАЛЬНИКА

З ДНЕМ КОМУНАЛЬНИКА

 День працівників житлово-комунального господарства − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цей святковий день присвячений усім працівникам житлово-комунальних господарств, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності населених пунктів, надання різних послуг. Саме працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного було комфортним, зручним та безпечним.

15:42 15.03.2019

Свято міжнародного жіночого дня

Свято міжнародного жіночого дня

Квітами та привітаннями зустрічали жінок в районному будинку культури. Так розпочиналося цьогорічне Міжнародне жіноче свято в Талалаївці. У переповненому приміщенні будинку культури зібралися представниці освіти, медицини, соціальної сфери й громадських організацій, жителі району.

09:46 11.03.2019

Шановні, найчарівніші, любі жінки

Шановні, найчарівніші, любі жінки

               Щиро вітаю вас зі святом весни, любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Це свято є символом усього найсвітлішого, що тільки є у світі – добра, кохання, радості та тепла. Адже жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.

12:27 07.03.2019

Триває реконструкція та утеплення дитячого садочка

Триває реконструкція та утеплення дитячого садочка

      В кінці минулого року на виділені кошти на соціально-економічний розвиток окремих територій розпочалось утеплення фасаду дитячого садочку "Сонечко". З настанням сприятливих погодних умов розпочались і оздоблювальні роботи зовнішніх стін та внутрішній ремонт приміщень

13:14 04.03.2019

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

 26 січня цього року, на черговому засіданні виконавчого комітету селищної ради були розглянуті питання порядку денного: - опалта за перебевання дітей в дитсадку, дозволи на спиляння дерев, виплату допомоги на поховання, надання матеріальної допомоги, розміру щомісячної батьківської плати за навчання дітей в талалаївській школі мистецтв.

14:52 01.03.2019

Фінансова спроможніть громад Чернігівської області

Фінансова спроможніть громад Чернігівської області

Експерти з фінансового моніторингу Центрального офісу реформ при Мінрегіоні (за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та SKL International) проаналізували бюджетні показники 665 ОТГ у розрізі всіх 24 областей. Оцінка виконання показників місцевих бюджетів 665 ОТГ, які мають прямі міжбюджетні відносини з державних бюджетом, проводилася за чотирма показниками:

14:42 27.02.2019

Благоустрій 2019

Благоустрій 2019

    З настанням сприятливих погодних умов працівники селищної ради та комунального підприємства  розпочали кронування та спилювання аварійних дерев, прибирання території селища. Роботи проводяться з метою безпечного руху пішоходів.

11:31 26.02.2019

Звіт селищного голови за 2018 рік

Звіт селищного голови за 2018 рік

Закінчувати звітний період за попередній рік по традиції – Талалаївці. 22 лютого, в будинку культури пройшов звіт голови селищної ради об’єднаної громади. "Звернення громадян є найважливішою формою забезпечення зворотного зв’язку між селищною радою та громадянами, а інформація, що міститься в них, найчастіше слугує орієнтиром при прийнятті важливих рішень, що стосуються інтересів широких верств населення.

09:06 25.02.2019

Про звіт в.о.старости Красноколядинського старостинського округу

Про звіт в.о.старости Красноколядинського старостинського округу

21 лютого на загальних зборах (присутні 32 громадян старостинського округу) звітувала в.о. старости Людмила Кириченко.       - За попередній рік видано 921 довідка, 20 заповітів та дублікатів, 30 доручень, 27 – підтвердження підпису. Діловод та в.о. старости вели особистий прийом громадян. Розглядали заяви та відповідали на скарги. Крім адміністративних послуг, старостат опікується об’єктами, які розташовані на даній території – школа, дитячий садок, будинок культури, сільська бібліотека, сільська лікарська амбулаторія, відділення соціального захисту населення об’єднаної громади.

16:15 21.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора