Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Позачергова сесія селищної ради

Позачергова сесія селищної ради

Позачергове засідання депутатів селищної ради, четвертого вересня, в своєму порядку денному містило тільки два питання. Перше і основне питання сесії  - вирішення реорганізації Понірської школи в зв’язку з відсутністю відповідного контингенту дітей.

14:46 04.09.2019

1 вересня. День знань у школах громади

1 вересня. День знань у школах громади

У школах Талалаївської об’єднаної територіальної громади пролунав перший дзвоник - новий навчальний рік розпочався Святом знань. Сьогодні, 2 вересня, в усіх школах Талалаївської об’єднаної територіальної громади пройшли святкові лінійки з нагоди початку нового навчального року та Дня знань. Традиційно, найбільшу увагу приділяли першокласникам, які вперше переступили поріг школи.

14:36 02.09.2019

День пам’яті захисників: в Україні вперше офіційно вшановують загиблих

День пам’яті захисників: в Україні вперше офіційно вшановують загиблих

Сьогодні, 29 серпня, керівництво об’єднаної територіальної громади – заступник голови селищної ради Микола Сердюк та секретар ради Тетяна Михайлюк вшанували загиблих захисників України, - поклали квіти до пам’ятного знаку Небесної сотні.  

12:26 29.08.2019

Тематично-концертна програма до Дня Державного Прапора України та   Дня незалежності України  в Понорах

Тематично-концертна програма до Дня Державного Прапора України та  Дня незалежності України  в Понорах

24 серпня в Понорівському будинку культури відбулася тематично - концертна програма «Будеш жити, Україно!» до Дня Державного Прапора України та до Дня незалежності України. Свято розпочалося з хореографічної композиції «Два кольори». Присутніх в залі з святом вітав в.о. старости Євгеній Чирва. Він побажав односельцям невичерпної енергії, впевненості у власних силах, міцного здоров’я, успішної реалізації далекосяжних планів, добробуту, миру та добра в кожній оселі.

09:05 28.08.2019

Рейтинг закладів загальної середньої освіти Талалаївської ОТГ  серед шкіл Чернігівської області

Рейтинг закладів загальної середньої освіти Талалаївської ОТГ серед шкіл Чернігівської області

         Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Чернігівської області ( 431 заклади загальної середньої освіти, крім ЗЗСО м. Чернігова), що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2019 року.

16:45 22.08.2019

ОГОЛОШЕННЯ До уваги мешканців смт.Талалаївка!

ОГОЛОШЕННЯ До уваги мешканців смт.Талалаївка!

Розпочато процедуру громадських слухань щодо розроблення Генерального плану смт Талалаївка Талалаївського району Чернігівської області, які триватимуть з 29 серпня 2019 року по 29 вересня 2019 року за адресою: Чернігівська область, Талалаївський район, смт Талалаївка, вул.Вокзальна 3 (приміщення селищної ради).

16:14 22.08.2019

Оновлення трибун на стадіоні

Оновлення трибун на стадіоні

В серпні на селищному стадіоні продовжуються  будівельні роботи. Тільки- но закінчилося будівництво футбольного поля з штучним покриттям, як селищна рада розпочала осучаснення трибун біля новобудови. Майстри Талалаївського ВУЖКГ під керівництвом начальника О.Г Кобиша протягом двох днів улаштували сидіння на трибунах для вболівальників розфарбувавши їх в жовто – блакитні кольори.

14:55 22.08.2019

Святкування Дня села в Корінецькому

Святкування Дня села в Корінецькому

«Пахне рідне село : і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…..», - таким був леймотив свята День села, яке  вперше 17 серпня відсвяткували жителі сіл Корінецьке і Мигурове. Урочистості відбувалися в центрі села, тому саме сюди поспішали цілими родинами, приїхали на свято своєї малої батьківщини і ті, хто вже давно в селі не живе, але ще живі спогади про щасливі роки дитинства та юності. Незважаючи на не зовсім теплу погоду, іноді навіть накрапав дощик, всіх присутніх на святі зігрівала атмосфера родинного тепла, єднання. Всі бажаючі мали можливість насолодитися витворами рук місцевих умільців, які були представлені на виставці, особливу зацікавленість викликала фотовиставка «Віхи історії села Корінецьке». Розглядаючи старі фотографії, хтось бачив себе молодим, інші впізнавали своїх рідних, вчителів, дехто перефотографовував старі знімки. Організатори потурбувалися і про тих, хто захоче сфотографуватися на святі, для них було облаштовано красиву фотозону. З святом та найкращими побажаннями присутніх на святі вітали: селищний голова Юрій Величко, директор СТОВ «Україна» Олександр Крисько, в.о. старости Сергій Троян. Був і традиційний смачний, духмяний коровай.

16:11 19.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора