Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

День вчителя - свято, яке залишається з нами назавжди

День вчителя - свято, яке залишається з нами назавжди

У найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти, День Учителя, Вихователя, Людини, що засіває в юних душах велику любов до України, її народу і землі.

16:00 03.10.2019

Привітання до дня усиновлення

Привітання до дня усиновлення

В останній день вересня Україна відзначає день усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

12:02 30.09.2019

З днем Вихователя, шановні працівники дошкільних закладів!

З днем Вихователя, шановні працівники дошкільних закладів!

Вітаю усіх працівників дошкільних закладів нашої громади – вихователів, нянь, музичних керівників, психологів, методистів-організаторів, кухарів, медичних сестер з професійним святом. Коли батьки знаходяться на роботі, про їх малюків з ранку до вечора піклуються досвідчені вихователі, а годують невтомні руки нянь. Саме Ви виховуєте нашу малечу, навчаєте дітей азів самостійності, правилам поведінки у суспільстві, готуєте дітей до вступу до школи.

11:19 27.09.2019

Шановні жителі Талалаївщини!

Шановні жителі Талалаївщини!

Останніми днями в області скоєні безпрецедентні акти вандалізму. У Мені невідомі зловмисники на місцевому кладовищі спаплюжили пам’ятники загиблим учасникам АТО. Це сталося напередодні відзначення Дня міста. У Новгород-Сіверському районі пошкодили будівлю меморіального музею, де свого часу був будинок бійця, який загинув під час військових дій на сході країни.

10:49 24.09.2019

Свято в Понорах

Свято в Понорах

Села ОТГ продовжують святкувати Дні села. В день Різдва Пресвятої Богородиці День села відзначали жителі села Понори. Організатори свята (директор СБК Юлія Корнієнко, художній керівник Алла Карпенко) робили все можливе, щоб воно було цікавим та запам’яталося надовго. Всіх, хто цього дня потрапляв в центр села, привертав увагу довгий «потяг» складений із тюків соломи. «Вагони потягу» були прикрашені світлинами: краєвидів села, свят та буднів його жителів. Біля «потягу», зроблена із тюків красувалася «корова»- символ достатку та благополуччя більшості селян.  Тут же, на площі , була створена фотозона «Я люблю Понори».

14:21 23.09.2019

76 річниця визволення селища Талалаївка від німецько-фашистських окупантів

76 річниця визволення селища Талалаївка від німецько-фашистських окупантів

17 вересня день визволення селища Талалаївка від німецько-фашистських окупантів. Урочистий мітинг до Дня визволення розпочався з покладання квітів керівництвом району та об’єднаної громади до Меморіалу Слави.

11:58 17.09.2019

Привітання селищного голови із нагоди дня рятівника України

Привітання селищного голови із нагоди дня рятівника України

Шановні рятівники, працівники та ветерани пожежної охорони! Вітаю усіх рятувальників та працівників цивільного захисту з професійним святом! Це свято об’єднує людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб, які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги - забезпечення надійного захисту національного багатства, життя людей від вогню та стихії.

09:06 17.09.2019

День селища Талалаївка

День селища Талалаївка

Нехай цвітуть про тебе співи Тебе люблю без краю я. Мій край веселий і щасливий Талалаївко рідна моя. Святкування дня селища Талалаївки розпочалося з відкриття міні спортивного майданчика зі штучним покриттям, яке побудували за кошти селищної ради в співфінансуванні з Державним бюджетом. Привітав з цією подією усіх жителів громади селищний голова Юрій Величко.

10:48 16.09.2019

Результати конкурсу на заміщення вакансій

Результати конкурсу на заміщення вакансій

13 серпня 2019 року відбувся конкурс на заміщення посад вчителя-дефектолога, практичного психолога комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Талалаївської селищної ради Чернігівської області

11:29 11.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора