A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні минає рік від дня загибелі нашого земляка Олександра РОСОВСЬКОГО

Сьогодні минає рік від дня загибелі нашого земляка Олександра РОСОВСЬКОГО

Сьогодні, 18 грудня, минає рік від дня загибелі нашого земляка Олександра РОСОВСЬКОГО. Олександр Миколайович Росовський народився 27 червня 1985 року у селі Красний Колядин, закінчив місцеву школу і відразу пішов працювати у сусідню Григорівку. У ТОВ «Красноколядинське» тривалий час Олександр працював на різній техніці. Коли ворог чорною навалою сунув на Україну, він уже 24 лютого став на захист рідної землі. 

12:01 18.12.2023

Сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Все найкраще, що є на Землі, починається з сім’ї. Без неї, як без природи, людство обійтися не може. «З родини йде життя людини» – говорить народна мудрість. Тут дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім’ї вона навчається любові і добра.

09:59 18.12.2023

Чадний газ

Чадний газ

Чадний газ абсолютно невідчутний для людини, але впливає на організм навіть в невеликій концентрації та може призвести до смерті. Утворюється в процесі горіння та не має запаху, смаку або кольору. Саме тому для його ідентифікації необхідний спеціальний прилад — детектор чадного газу.

14:32 15.12.2023

Служба за контрактом у Збройних Силах України

Служба за контрактом у Збройних Силах України

Другий відділ Прилуцького РТЦК та СП проводить відбір громадян України на військову службу за контрактом у Збройних Силах України.  Держава гарантує: - гідну заробітну платню; - повний соціальний пакет, житло, безкоштовне медичне забезпечення, харчування; - навчання у вищих військово-навчальних закладах.Запрошуються кандидати на військову службу за контрактом у ЗСУ віком від 20 до 45 років. Строки укладення контракту - 3 роки. Збереження місця роботи, посади.

14:08 15.12.2023

НОВИЙ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС

НОВИЙ ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС

«13 – сьогодні щасливе число. Саме стільки нових шкільних автобусів поїхало до наших громад. Вони будуть обслуговувати дітей Батуринської, Борзнянської, Новобасанської, Новобілоуської, Сухополов’янської, Талалаївської, Тупичівської, Козелецької, Корюківської, Киселівської, Куликівської, Любецької та Ріпкинської громад.

11:34 15.12.2023

На призовну дільницю

На призовну дільницю

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» із 02 січня по 31 березня 2024 року проводитиметься приписка юнаків Талалаївської громади до призовної дільниці другого відділу Прилуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

14:17 14.12.2023

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції

Щороку, 14 грудня, ми відзначаємо день вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Чорнобильська катастрофа — найбільша за всю історію ядерної енергетики, яка в житті українців залишається болючою раною. Масштаби наслідків стали найтяжчими в історії планети.

12:17 14.12.2023

Бюджети Чернігівщини у листопаді 2023 року  отримали 1,9 мільярди гривень податків

Бюджети Чернігівщини у листопаді 2023 року отримали 1,9 мільярди гривень податків

Головне управління ДПС у Чернігівській області дякує всім сумлінним платникам за сплату податків, зборів, єдиного внеску та фінансову підтримку держави. Так, у листопаді 2023 року до бюджетів усіх рівнів юридичними та фізичними особами сплачено 1,9 млрд грн податків та зборів.

14:37 13.12.2023

Пічне опалення

Пічне опалення

На Чернігівщині під час пожеж загинула людина, ще одна отримала травми. Також протягом минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 5 пожеж у житловому секторі. Основна причина виникнення загорань - порушення правил монтажу та експлуатації нагрівальних печей і димарів.

14:46 11.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора