A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

«Доброго дня! Вам телефонують з банку» - у Прилуках шахраї ошукали двох місцевих мешканців

Спрацювала шахрайська схема «Захист ваших банківських рахунків від шахраїв». Загалом громадяни втратили майже 58 тисяч гривень. 6 листопада до поліції звернувся 59-річний мешканець Прилук. Чоловік розповів поліцейським, що невідомі, удавши співробітників фінустанови, повідомили йому, що шахраї намагаються увійти до його Інтернет-банкінгу. І для того щоб цьому завадити, необхідно натиснути клавішу «1» у телефоні. Слухняно виконавши усі вказівки фейкових банкірів, потерпілий втратив з рахунку майже 8 тисяч гривень.

09:46 09.11.2023

Шановні працівники культури!

Щиро вітаю вас із професійним святом - Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва. Бажаю вам творчої наснаги та натхнення, культурного зростання, успішної реалізації всіх задумів та планів, високих результатів та визнання в улюбленій справі. Щоб ніколи не згасав творчий вогник у ваших серцях.

09:20 09.11.2023

Щодо особливостей застосування РРО та/або ПРРО при наданні послуг за умови проведення розрахунків за них виключно за допомогою банківських систем дистанційного обслуговування та/або сервісів переказу коштів

ДПС продовжує інформувати платників податків про актуальні питання щодо особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, у зв’язку з чим повідомляє таке. 

11:41 08.11.2023

Поліція Прилуччини закликає пішоходів: подбай про свою безпеку - познач себе на дорозі

Поліцейські наполегливо рекомендують всім учасникам дорожнього руху бути особливо уважними та обережними. Ускладнення погодних умов та відсутність вуличного освітлення - серйозні приводи, аби бути максимально відповідальними та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

14:27 07.11.2023

Прилуцька поліція встановлює обставини аварії, у якій травмувався пішохід

Слідчий Прилуцького районного відділу поліції розпочав кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої зазнав тілесних ушкоджень 61-річний прилучанин. Дорожній інцидент стався 6 листопада близько 13-ї години на вулиці Київській у Прилуках. Для з’ясування обставин аварії на місці події працювали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Прилуцького райвідділу поліції.

13:19 07.11.2023

Спричинив шкоду довкіллю на 32 мільйони гривень: у Прилуках поліцейські повідомили про підозру депутату місцевої ради

Правоохоронці викрили депутата, який очолює комунальне підприємство у Прилуках, у масштабному забрудненні земель небезпечними відходами. Зафіксовано перевищення вмісту нафтопродуктів у ґрунті у 28 разів. Слідство встановило, що чиновник дозволив приватній фірмі вивозити небезпечні нафтовидобувні відходи до місцевого сміттєзвалища.

16:24 06.11.2023

Викрали з картки більше 100 тисяч гривень: у Прилуках поліцейські оперативно затримали підозрюваних

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції затримали двох місцевих жителів, які з телефону 25-річного прилучанина переказали на свій банківський рахунок більше 100 тисяч гривень. Інформація про крадіжку надійшла до поліції ввечері 2 листопада. Заявник повідомив, що на одній із вулиць міста до нього під’їхав автомобіль. Звідти вийшли невідомі та стали кричати, що потерпілий нібито робить «закладки» наркотиків і фотографує це.

15:35 06.11.2023

ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД

Із настанням осінніх холодів у оселях більшає обігрівачів та інших електричних приладів, які використовують для опалення приміщень. Особливо активно ними користуються зараз, коли ще не стартував опалювальний сезон. Однак нерідко трапляється так, що через необережне поводження з такими приладами трапляються пожежі, які призводять до серйозних матеріальних збитків. А іноді неправильна їх експлуатація може навіть загрожувати життю та здоров’ю людей.

14:57 06.11.2023

Представився лікарем і ошукав пенсіонерку: поліція Чернігівщини затримала підозрюваного у шахрайстві «ваш родич у біді»

Оперативники Прилуцького районного відділу поліції спільно з колегами з управління карного розшуку поліції області за підтримки співробітників кримінального аналізу встановили та затримали 25-річного чоловіка за підозрою у шахрайських діях щодо 86-річної пенсіонерки з Прилук.

13:36 06.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора