Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Прапорець пам'яті

Прапорець пам'яті

З нагоди Дня захисників та захисниць України відбулася акція "Прапорець пам'яті". В центрі селища біля тризубу діти встановили прапорці з іменами захисників - земляків, які загинули в російсько - українській війні. Кожен зможе прийти і поставити прапорець своєму побратиму, знайомому чи рідній людині.

15:06 01.10.2023

ШАНОВНІ ЗАХИСНИКИ ТА ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ!

ШАНОВНІ ЗАХИСНИКИ ТА ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ!

Цього року ми вперше відзначаємо три величні свята — День захисників і захисниць України, день Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці — 1 жовтня, оскільки Православна церква України (УПЦ) та УГКЦ ухвалили перехід на новий календар. Саме тому відзначення Дня захисників і захисниць України та Дня Українського козацтва перенесли із 14 на 1 жовтня. Символічно, що ці свята відзначаються разом із православним святом Покрови Пресвятої Богородиці, яку вважають покровителькою українського народу, що надихала козаків, надаючи їм наснаги та сил у боротьбі.

12:48 01.10.2023

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ БІБЛІОТЕК ТАЛАЛАЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ БІБЛІОТЕК ТАЛАЛАЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Прийміть щирі вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Бібліотека завжди була і є збирачем, хранителем і дослідником творів друку — пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь. Уже другий рік ми відзначаємо Всеукраїнський день бібліотек в умовах воєнного стану. Ми всі об’єдналися для боротьби з рашизмом. У кожного свій фронт.

10:57 30.09.2023

ДЕРЖАВНЕ МАЙНО: ЛЕГКО ТА ДОСТУПНО

ДЕРЖАВНЕ МАЙНО: ЛЕГКО ТА ДОСТУПНО

В межах реалізації ініціативи “Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату” експерти ГО «Електронна республіка» за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» розробили інфографіку з порадами, як стати власником чи орендатором державного майна.

14:07 28.09.2023

СБУ викрила російського інформатора, який збирав розвіддані про українські війська та критичну інфраструктуру на кордоні з рф

СБУ викрила російського інформатора, який збирав розвіддані про українські війська та критичну інфраструктуру на кордоні з рф

Контррозвідка Служби безпеки затримала на Чернігівщині інформатора спецслужб рф, який збирав розвіддані про українські війська та критичну інфраструктуру у прикордонних районах області. Насамперед ворога цікавила інформація про місця розташування блокпостів, чисельність особового складу, наявність військової техніки ЗСУ та будівництво на території регіону об’єктів військової авіації.

16:41 27.09.2023

Талалаївська ТГ отримала важливу допомогу від проєкту американського уряду USAID «ГОВЕРЛА»

Талалаївська ТГ отримала важливу допомогу від проєкту американського уряду USAID «ГОВЕРЛА»

19 вересня Талалаївська ТГ отримала важливу допомогу від проєкту американського уряду USAID «ГОВЕРЛА» новий самохідного екскаватора-навантажувача 4*4, марка: CASE, модель: 570T. Талалаївська громада  доєдналася до проєкту у складі 15 громад Чернігівської та Сумської областей 11 липня цього року.

12:34 26.09.2023

Щодо реєстрації декларації відповідності  матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання  вимогам законодавства з питань пожежної безпеки

Щодо реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки

Подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в електронному вигляді максимально мінімізують ризик допущення помилок при їх заповненні та автоматично перевіряються.

12:36 25.09.2023

ШАНОВНІ ВИХОВАТЕЛІ ТА ПРАЦІВНИКИ ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ!

ШАНОВНІ ВИХОВАТЕЛІ ТА ПРАЦІВНИКИ ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем вихователя і всіх дошкільних працівників! Дошкільний вік – особливо важливий та відповідальний період у житті кожної дитини. І саме, виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху залежить від професіоналізму, мудрості, любові та терпіння наших вихователів та дошкільних працівників спільно з батьками та рідними. Саме на цьому важливому етапі формується особистість, світосприйняття, наші дітлахи пізнають навколишній світ, вчаться любити та берегти свою Батьківщину.

10:21 24.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора