Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Державна служба з надзвичайних ситуацій підготувала поради  для громадян, як підготуватися вдома до надзвичайних подій.

Державна служба з надзвичайних ситуацій підготувала поради для громадян, як підготуватися вдома до надзвичайних подій.

Знати алгоритм дій у будь-якій надзвичайній ситуації чи у випадку надзвичайного стану - просто необхідно, так ви піклуєтеся про себе та своїх близьких.

12:15 20.09.2023

ПРЕС-РЕЛІЗ  Стартувала всеукраїнська інформаційна кампанія  «Робота для ВПО: ти потрібен»

ПРЕС-РЕЛІЗ Стартувала всеукраїнська інформаційна кампанія «Робота для ВПО: ти потрібен»

Державна служба зайнятості долучилася до проведення інформаційної кампанії, ініційованої Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, яка триватиме упродовж вересня-жовтня поточного року. Мета – збільшити кількість внутрішніх переселенців, які знайшли роботу.

16:37 18.09.2023

Упродовж минулого тижня

Упродовж минулого тижня

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18 вересня 2023 року) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 199 чоловік особового складу та 72 одиниці основної й спеціальної техніки.

15:22 18.09.2023

ШАНОВНІ РЯТУВАЛЬНИКИ!

ШАНОВНІ РЯТУВАЛЬНИКИ!

Прийміть найщиріші вітання зі святом, яке об’єднує людей мужніх професій — пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб, які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги — забезпечення надійного захисту національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Весь свій професійний шлях ви маєте справу з надзвичайними ситуаціями.

10:00 17.09.2023

Шановні усиновлювачі, опікуни, піклувальники,  прийомні батьки!

Шановні усиновлювачі, опікуни, піклувальники,  прийомні батьки!

Цього року згідно з Указом Президента України від 28.07.2023 року №455 ми вперше відзначаємо День усиновлення – 17 вересня. Вже вдруге відзначення цього дня припадає у період воєнного стану. Внаслідок бойових дій значно більше дітей, ніж у мирний час, залишаються сиротам. Усиновлення дитини – це одна з найважливіших та найщиріших проявів милосердя. На території Талалаївської громади проживає 2 усиновлених дітей, 10 дітей перебуває під опікою, піклуванням, 4 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та 2 осіб з числа дітей-сиріт виховується у 3 прийомних сім'ях.

09:25 17.09.2023

Сімейні форми виховання

Сімейні форми виховання

Проблема дитячого сирітства з кожним днем стає актуальнішою і болючішою темою для нашого суспільства. Однак останніми роками змінилися пріоритети державної політики. Перевага надається вихованню дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у родині (усиновлення, опіка/піклування, передача на виховання у дитячі будинки сімейного типу та прийомні сім’ї).

09:20 17.09.2023

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ГАЛУЗІ!

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ФАРМАЦЕВТИЧНОЇ ГАЛУЗІ!

Щиро вітаю вас із професійним святом — Днем фармацевтичного працівника! Бути фармацевтом — значить щодня піклуватися про здоров’я та самопочуття наших громадян. Після початку повномасштабної війни в Україні робота фармацевтів стала особливо важливою. Ваша праця потребує багато досвіду і знань, любові до людей та співчуття, вона дуже важлива і почесна.

12:27 16.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора