A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Центр дитячої та юнацької творчості

Від роду і до роду збережем традиції народу

На виконання розпорядження Талалаївської селищної ради № 370 від 05 грудня 2018 року «Про проведення етапу ОТГ краєзнавчо-патріотичної акції учнівської молоді  «Від роду і до роду збережем традиції  народу» у 2018–2019 навчальному році»  до 30 березня був проведений етап ОТГ акції. На розгляд журі було представлено 3 пошукові роботи «Мистецтво вишивки бісером: від давнини до сьогодення» Загурської Альони, учениці Талалаївської  ЗОШ І-ІІІ ст. (кер. Козел Л.В, Кур’яноваВ.О.), «Мистецтво виготовлення інтер’єрної текстильної іграшки» Гордієнко Марії,  учениці Талалаївської  ЗОШ І-ІІІ ст. (кер. Козел Л.В, Кур’яноваВ.О.), «Тарас Шевченко геній понад часом. Образ Кобзаря засобами декоративно -ужиткового мистецтва» колективу гуртка «Художня вишивка» (кер. Галаган Н.І.)  ЦДЮТ.

08:09 15.04.2019

Вихованці ЦДЮТ – учасники Міжнародного конкурсу «ProFest»

      7 квітня в день чудового свята Благовіщення  вихованці Центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у  Міжнародному мистецькому конкурсі-фестивалі «ProFest» в м. Києві  та принесли рідному селищу  нові здобутки і перемоги. Конкурс тривав з 5 по 7 квітня в різних жанрах мистецтва.

14:48 10.04.2019

Знай і люби свій край

Піч час весняних канікул  у Центрі ДЮТ  було підведено підсумки етапу ОТГ Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» . Конкурс проводиться серед вихованців позашкільних закладів. На вибір журі було представлено 70 виробів з різноманітних технік декоративно-ужиткового мистецтва . На обласний етап відібрано 12 кращих виробів.

10:01 03.04.2019

26 березня в Україні відзначили 5 річницю з дня створення Національної гвардії України

26 березня в Україні відзначили  5 річницю з дня створення Національної гвардії України. У важкі для нашої держави часи нацгвардійці поруч зі Збройними Силами України стали на захист нашої держави. За весь період виконання завдань у ході Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил загинуло 219 військовослужбовців Національної гвардії, поранено та травмовано 812 з них, а ще 14 – зникли безвісти. З квітня 2014 року Нацгвардія разом зі Збройними Силами України беруть участь  у АТО та ООС.

09:09 29.03.2019

Хореографічний колектив «Імпульс» в с. Великі Бубни

23 березня 2019 року  хореографічний колектив «Імпульс» ЦДЮТ завітав у сусідні Великі Бубни Роменського району. Тут відбувся творчий звіт Великобубнівської сільської дитячої музичної школи з нагоди 30 – річного ювілею заснування закладу. Яскравою хореографічною композицією привітали свого прекрасного викладача Ліну Ткаченко учасники колективу «Імпульс» Талалаївського Центру дитячої та юнацької творчості

16:39 28.03.2019

"Скільки радості матусі"

Скільки радості матусі Подарили дітлахам! За добро до нас і ласку Ми дуже-дуже вдячні вам Під таким гаслом відбулося свято у групі дошкільного виховання «Малятко». Цього разу діти разом зі своїми вихователями влаштували для мам і татусів розважально-ігрову програму. Адже у них стільки серйозних турбот , на відпочинок зовсім немає часу. Батьки мали змогу хоч на мить зануритися у світ дитинства і пограти зі своїми дітьми в ігри і конкурси.

08:04 26.03.2019

Освітлення для зали ЦДЮТ

Проблема забезпечення відповідних санітарно-гігієнічних умов у закладах освіти – це одне з пріоритетних завдань адміністрації закладу. У березні у глядацькому залі ЦДЮТ оновлено систему освітлення, яка вже давно цього потребувала. У бюджеті на 2019 рік на ці потреби селищна рада заклала відповідні кошти і ось уже у березні роботи вже виконані. Тепер і нашим вихованцям, і керівникам гуртків зручно і комфортно працювати.

08:02 26.03.2019

Шевченківські дні

Традиційно на початку березня українці  по всьому світу відзначають Шевченківські дні. Цього року виповнилося 205 років з дня народження поета.

16:11 20.03.2019

Велика перемога маленького «Імпульсу» на «Феєрії зірок» у Києві

10 березня фестивальний Центр «Коррадо»  запросив всіх творчих дітей та дорослих, керівників та батьків  взяти участь у великому весняному VIII Всеукраїнському фестивалі-конкурсі талантів «Феєрія зірок», який відбувся  в прекрасній столиці України – в Києві . Вирішив спробувати свої сили на великій сцені наймолодший склад хореографічного колективу «Імпульс» (кер.Ткаченко Л.В.) . Хоча цей маленький «Імпульсик», як його по-доброму називають вже досвідчені старші учасники колективу, займається не так давно, але вже виступав на сцені районного Будинку культури на новорічному ранку і на святковому концерті з нагоди 8 Березня у Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ст.. Їхня композиція «Грицю, Грицю,  до роботи …» зачарувала глядачів у Талалаївці  і не тільки. У Києві серед інших колективів наш «Імпульс» молодша група  здобув першу свою першу конкурсну перемогу –І місце у віковій категорії 7-9 років у номінації «Народно-стилізований танець» . Журі високо оцінило роботу нашого хореографа Ліни Володимирівни, яка за такий короткий проміжок часу зуміла підготувати діток до великої сцени,їхню сценічну культуру, яскраві костюми.

15:43 13.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора