A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новини

До Дня Збройних Сил України!

   Щороку 6 грудня ми відзначаємо День Збройних сил України. Цього року, в умовах повномасштабної війни, це свято набуло особливого значення. Найкращі сини та доньки України щосекунди самовіддано боронять нашу землю, захищаючи незалежність, свободу, культуру, українську націю від рашистської навали.

11:03 07.12.2022

Свято розквіту української мови

   Сьогодні, 9 листопада, у День української писемності та мови відбувся традиційний, вже ХХІІ-й, радіодиктант національної єдності.

15:00 09.11.2022

Лекційне заняття з цивільного захисту

За даними Офісу ООН з координації гуманітарних питань в Україні (OCHA in Ukraine), внаслідок збройної агресії росії Україна визнана однією з найбільш замінованих територій світу.

12:00 13.10.2022

Співпраця з громадою в сфері пенітенціарної пробації

     Соціальна адаптація осіб, звільнених від відбування покарання, є одним із важливих напрямів не тільки профілактики вчинення нових злочинів цією категорією осіб, а й профілактики злочинності в цілому.

11:40 30.08.2022

Співпраця з органами місцевого самоврядування

      Альтернативою позбавленню волі є пробація, що передбачає відбування засудженими покарання в громаді без ізоляції від суспільства, це шанс зберегти свій установлений спосіб життя, і, що найголовніше, змінити його на краще. Задля досягнення такої важливої мети уповноважені органи з питань пробації повинні тісно співпрацювати з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, недержавними інституціями.

12:00 05.07.2022

НАША СИЛА В ЄДНОСТІ!

     Сила країни – в єдності українських земель, а сила народу – в єдності людей. А найсильніше заспокійливе для кожного з нас - це наша сильна армія.

14:00 27.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора