A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новини спорту

Чемпіонат ТГ з міні-футболу стартував

8 травня стартував перший відкритий чемпіонат Талалаївської селищної ради з міні-футболу. Згідно із запропонованим регламентом змагань чемпіонат громади буде проходити в період з травня по листопад 2021 року. За підсумками 10 традиційних змагань, що проходитимуть за кубковою системою, будуть визначені місця учасників чемпіонату.

15:00 11.05.2021

КУБОК В. О. БОЖКА – У ХАРКОВОМУ!

20 березня в спортивному залі Талалаївської школи знову свято волейболу. Цього разу проводився традиційний турнір з волейболу, присвячений пам’яті вчителя фізкультури Талалаївської школи Володимира Олександровича Божка. Учасників змагань привітав селищний голова Юрій Величко. Про свого колишнього колегу, про його вагомий внесок у розвиток спорту району учасникам змагань розповів вчитель-ветеран Віталій Яременко. За почесний трофей боролися шість команд. Дві команди учнів Харківської й Талалаївської шкіл, команда дорослих волейболістів з Харкового, Талалаївська команда «Фортуна» та по команді з Липового і Красного Колядина.

11:00 25.03.2021

ПАМ’ЯТІ МИХАЙЛА ШЕВЧЕНКА

13 березня спортивний зал Талалаївської школи приймав шанувальників волейболу. Цього дня проводився традиційний турнір з волейболу, присвячений пам’яті вчителя фізкультури Болотницької школи Михайла Іларіоновича Шевченка. Учасників змагань привітали селищний голова Юрій Величко та колишній учень Михайла Іларіоновича Юрій Дзюбан, які нагадали про неоціненний вклад Михайла Іларіоновича у розвиток талалаївського спорту, який той залишив після себе.

16:00 19.03.2021

БАСКЕТБОЛІСТИ З ПЛУГАТАРЯ ЗІГРАЛИ В ОБЛАСТІ

2–4 березня в Чернігові проводився традиційний дитячий баскетбольний турнір, присвячений пам’яті баскетбольного тренера А. Синельникова. У турнірі взяли участь юні баскетболісти 2009–2010 року народження обласних дитячо-юнацьких спортивних шкіл Чернігова, Житомира, Сум та плугатарські баскетбольні таланти тренера Володимира Чепеля. Запрошення нашої команди з невеличкого села на турнір такого рівня — це визнання багаторічного успіху команд цього тренера на теренах обласного баскетболу. Звичайно, що ця дуже молода команда робить лише перші кроки і вимагати від неї перемог на такому рівні неможливо. Разом з тим, цей турнір став надзвичайно корисним для цього складу плугатарських баскетболістів, адже попереду в них 5–6 років тренувань та змагань.

15:30 19.03.2021

БАСКЕТБОЛІСТИ ЗІГРАЛИ У ХАРКОВІ

Після тривалої перерви, пов’язаної з карантинними обмеженнями, спортивні змагання на рівні дитячих та юнацьких команд починають відновлюватися. Одними з перших спробували свої сили на досить високому рівні наші юні баскетболісти, вихованці тренера з Плугатаря Володимира Чепеля. 20 лютого команда хлопців 13 – 14 років взяла участь у міжобласному турнірі, що проходив в селищі Бабаї в передмісті Харкова. На турнір, присвячений пам’яті видатного тренера Харківщини Сергія Романенка, приїхали дві команди з міста Суми, дві харківські команди та команда з Плугатаря.

13:00 25.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора