A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новини спорту

Шановні тенісисти, любителі, ветерани спорту!

19 грудня о 10:00 у День Святого Миколая, відбудеться передноворічний Турнір командної першості з настільного тенісу серед команд старостинських округів селищної ради. Склад команди може бути змішаним 3 чоловіки (чоловіки/жінки). Кількість команд необмежено. Турнір відбудеться з дотриманням карантинних вимог в приміщенні ДЮСШ за адресою: провулок Центральний, 1(приміщення колишнього музею). Запрошуємо всіх бажаючих, беріть з собою ракетку та гарний настрій.

15:30 14.12.2021

НА ШЛЯХУ ДО ПЕРЕМОГ

Влітку цього року завдяки рішенню Талалаївської селищної ради дитячо-юнацька спортивна школа нашої громади, вперше з моменту заснування школи з 1987 року, отримала власне приміщення. Воно розташоване в селищі Талалаївка по провулку Центральному 1, там, де раніше знаходився краєзнавчий музей.

15:30 03.12.2021

ПІДСУМОК СЕЗОНУ

8 жовтня в рамках шкільної спартакіади на селищному стадіоні відбувся турнір з міні-футболу серед хлопців закладів загальної середньої освіти громади. За перемогу змагалися шість команд, які представляли Харківський, Чернецький, Плугатарський, Липівський, Красноколядинський і Талалаївський заклади освіти.

16:10 22.10.2021

Спортивна громада — єдина громада

23 серпня в рамках святкування 30-ї річниці незалежності України на стадіоні селища Талалаївка пройшла перша літня спартакіада жителів нашої громади. Активними учасниками спортивного свята стало близько сотні мешканців Талалївщини, що представляли 10 команд. За нагороди в окремих видах спорту та в загальнокомандному заліку боролись команди Талалаївки, Харкового, Чернецького, Березівки, Українського, Плугатаря, Красного Колядина, Понір, Липового та команда учасників АТО. На відкритті спартакіади був присутній селищний голова Юрій Величко, який привітав учасників спартакіади зі святом незалежності та побажав їм спортивної наснаги і перемог на спортивних майданчиках.

16:20 25.08.2021

НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС У ПЛУГАТАРІ

15 серпня в рамках першої літньої спартакіади жителів нашої громади у селі Плугатар були проведені змагання з настільного тенісу серед чоловіків та серед жінок. Учасників спортивного свята привітав заступник голови Талалаївської селищної ради Богуслав Борсук.

15:20 25.08.2021

Тарас ЧОПІЛКО дебютував в УПЛ як арбітр

Головний тренер команди Національного університету фізичного виховання і спорту України з футзалу Тарас Чопілко вперше був задіяний у матчі Української Прем’єр-ліги між «Ворсклою» та ФК «Львів» в якості асистента арбітра.

15:00 25.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора