A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Новини спорту

ТУРНІР ПАМ’ЯТІ ЯРОСЛАВА МЕРКУЛОВА

24 липня в рамках чемпіонату громади з футболу був проведений традиційний турнір, присвячений пам’яті Ярослава Меркулова – юнака із Талалаївки, який обожнював футбол. Загинув він через кілька днів після шкільного випускного…

08:00 27.07.2021

КУБОК БАХМАЦЬКОЇ ОТГ У ПЛУГАТАРЦІВ

17 липня дві команди баскетболістів з Плугатаря — вихованці тренера Володимира Чепеля взяли участь у відкритому кубку Бахмацької ОТГ із баскетболу 3×3 (стрітбол). У турнірі взяло участь шість команд: чотири бахмацьких і дві плугатарських. Одна команда складалася переважно з недавніх випускників Плугатарської школи баскетболу, а інша — з теперішніх учнів школи.

08:00 23.07.2021

ПАМ’ЯТІ ЮРІЯ КОВАЛЬОВА

Відбувся черговий змагальний день чемпіонату громади з футболу — на штучному газоні селищного стадіону футбольні команди змагалися за перемогу у футбольному турнірі, присвяченому пам’яті колишнього директора Болотницької школи Юрія Ковальова. У турнірі брали участь три ветеранські команди: з Болотниці, Талалаївки і Дмитрівки і три молодіжні команди — лідери першості громади з футболу — «Берегиня», «Ветерани-Совхоз» та ФК «Понори».

09:00 20.07.2021

ПЕРЕМОГЛИ НА ОБЛАСНИХ – ЗМАГАЮТЬСЯ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ

У ці липневі дні наші юні земляки — середня вікова група «Братство імені Івана Сірка» Талалаївського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів беруть участь у III (Всеукраїнському) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який проходить у Кропивницькому. Всі небайдужі стежать за ходом змагань, адже це вперше наші учні змагаються на такому рівні — і достойно! Детально про Всеукраїнські змагання і участь у них наших юних земляків матимемо змогу розповісти після змагань. А нині — про шлях до них.

13:00 13.07.2021

ЗМАГАЮТЬСЯ ЮНІ ВОЛЕЙБОЛІСТКИ

24 червня в селі Тростянець проводився відкритий кубок Парафіївської громади з волейболу серед дівчат 2006 року народження і молодші, участь в якій брала і команда Талалаївської ДЮСШ, сформована на базі учениць Липівського ЗЗСО та Красноколядинського ЗЗСО (тренер команди Микола Лихо).

14:00 29.06.2021

Перший дитячий турнір з футболу

19 червня в Талалаївці на селищному стадіоні відбудуться матчі першого чемпіонату з футболу серед дитячих команд територіальних громад Прилуцького району. У змаганнях візьмуть участь вісім команд.

10:00 17.06.2021

ТУРНІР ПАМ’ЯТІ ВОЛОДИМИРА КУНДЕНКА

30 травня на стадіоні села Красний Колядин було проведено футбольний турнір, присвячений пам’яті Володимира Кунденка, який віддав своє життя, захищаючи незалежність України. Турнір відкрив заступник голови Талалаївської селищної ради, голова громадської організації учасників АТО Богуслав Борсук. Учасники турніру вшанували пам’ять нашого земляка хвилиною мовчання. За почесний кубок змагалося п’ять команд: «Берегиня» і «Ветерани-Совхоз» із Талалаївки, ФК «Понори», ФК «Юрківці» та ФК «Красний Колядин».

16:30 09.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора