A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Освіта

Тематично-концертна програма до Дня Соборності в Понорівському СБК

 З нагоди Дня Соборності України в Понорівському сільському будинку культури відбулася тематично-концертна програма «Соборна, єдина, неподільна». Захід був підготовлений і проведений клубними працівниками спільно з учнями та вчителями Понірської філії І-ІІ ступенів Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів. З вітальними словами до присутніх звернулися в.о. старости Євгеній Чирва та завідувач Понірської філії Анатолій Сиволожський . В програмі тематично-концертної програми звучали пісні: «Лише у нас на Україні», «Червона калина», «Це моя земля», «Україна це ми», «Українська родина», «Щастя нам українцям». Учасники хореографічного гуртка виконали танок «Перлина - Україна», вірш «Україна» прочитав Я. Форемський.

10:17 25.01.2019

День Соборності

Велична і свята, моя ти Україно Лише тобі карать нас і судить Нам берегти тебе Соборну і єдину І нам твою історію творить.

08:43 25.01.2019

До дня Соборності України

До 100-річчя з дня проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР, з метою виховання національної свідомості учнів і людської гідності, відродження паростків духовності, формування рис громадянина української держави; поглиблення знань про історичний факт злуки українського народу; пробудження інтересу до поглибленого вивчення історії та культурних надбань українського народу було проведено свято "Нехай нерозмежованою залишиться навіки!". Літературно-музична композиція супроводжувалася документальними відеоматеріалами, піснями та віршами про Україну. Учні групи продовженого дня виготовили символічний ланцюг єднання присвячений цій ювілейній даті.

08:47 23.01.2019

Підсумки етапу ОТГ конкурсу "Новорічна композиція"

З метою формування практичних умінь і навичок учнів з виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику, сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні на базі Центру ДЮТ проведено етап ОТГ новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція». На конкурс представлено 68   робіт з Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Липівської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  Красноколядинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Понірської філії I-II ступенів Талалаївської ЗОШ I-III ступенів та Центру ДЮТ. Здобувачі освіти Талалаївської ЗОШ I-III ступенів продемонстрували  високий рівень підготовки до конкурсу. Журі визнало переможцями наступних учасників:

16:39 17.01.2019

Інклюзивно-ресурсна кімната продовжує поповнюватися засобами для комплексної корекційно-розвиткової роботи

Постановою Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2017 року № 88 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами» збільшено у 2,6 рази фінансування учнів з особливими освітніми потребами в інклюзивних та спеціальних класах.

10:18 04.01.2019

Методичне об'єднання вчителів природничого циклу

18 грудня 2018 року на базі Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичного об’єднання вчителів природничого циклу за темою «Діяльнісний підхід, як необхідна умова розвитку умінь і навичок учня, застосування здобутих знань у практичних ситуаціях пошуку шляхів інтеграції до соціального та природного середовища». На ньому розглянули такі питання: реалізація діяльнісного підходу до навчання географії з метою формування життєво-компетентної особи; прийоми критичного мислення на уроках біології; активізація розумової діяльності на уроках природничого циклу. Учитель хімії Соляник М.П. Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів провела відкритий урок із здобувачами освіти (7-А клас) на тему «Фізичні та хімічні явища. Хімічні реакції та явища, що їх супроводжують».

11:52 21.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора