A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Освіта

Шкільне методичне об’єднання учителів початкових класів

У лютому місяці проходило чергове засідання Шкільного методичного об’єднання учителів початкових класів. На якому було розглянуто питання: Педагогіка партнерства як продуктивна форма взаємодії вчителя та учнів. Інтерактивнів форми організації освітньої діяльності молодших школярів на уроках математики.

16:56 14.02.2019

Результати «Колосок осінній - 2018»

У Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів із здобувачами освіти 1-9 класів проходив конкурс «Колосок осінній -2018» в якому взяли активну участь 47 учасників. За підсумками оргкомітету визначено 22 учасників переможців і нагороджені сертифікатами:

15:54 12.02.2019

День безпечного інтернету

В Понірській філії І-ІІ ступенів  проведений виховний захід «День безпечного користування інтернетом». Розглядалися проблеми з якими, підлітки зустрічаються в  мережі, такі як «секстинг»  та «онлайн – грумінг»  за допомогою презентації та переглядом навчального відео. Школярі приєдналися до всеукраїнської акції «STOP_SEXтинг”

14:06 11.02.2019

заходи "Я маю право"

Протягом січня-лютого місяців 2019 року із здобувачами освіти у Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені учителем правознавства Мовчан В.В. правові заходи інформаційного та просвітницького характеру «Я маю право»:

14:29 08.02.2019

Зупинемо втрату водно-болотних угідь

Водно-болотні угіддя – ключ до вирішення проблем, пов’язаних зі змінами клімату. Ми не безсилі у протидії змінам клімату. Водно-болотні угіддя допомагають нам. Годі виснажувати водно-болотні  угіддя. Зупинимо втрату водно-болотних угідь.

15:12 07.02.2019

Методична служба

Методична служба забезпечить кожному педагогу можливість вибудувати свій «ефективний педагогічний шлях» й реалізувати одну зі своїх головних функцій – замовлення на професійний ріст педагога, створення умов розвитку педагогічної майстерності, творчої ініціативи педагогічних працівників, удосконалення форм і методів підвищення їх кваліфікації.

08:43 06.02.2019

Заходи до Дня безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету відзначають щороку в другий день другого тижня другого місяця. Мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі. День безпечного Інтернету націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо.

08:40 06.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора