A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Освіта

Колегія відділу освіти, культури, молоді і спорту селищної ради та нарада з директорами закладів освіти Талалаївської громади

27 березня поточного року в Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася колегія відділу освіти, культури, молоді і спорту селищної ради та нарада з директорами закладів освіти Талалаївської громади. Проводили колегію і нараду начальник відділу Плюта О.П. та спеціалісти Бородіна Н.В., Колесник Л.Д. Координатор із впровадження інклюзивної освіти у закладах освіти Мовчан О.О. ознайомила учасників із особливостями створення інклюзивних груп у закладах дошкільної освіти.

15:04 28.03.2019

Акція «Годівничка»

Птахи – це пісня і політ, Птахи – це діти повітря, Птахи – це діти веселки, Птахи – це частина природи, без яких її краса була б неможлива.

08:27 25.03.2019

ВОДА ДЛЯ ВСІХ!

Вода – джерело життя на землі. Ми живемо на планеті Земля, а Земля — наш дім, і треба бути мудрими господарями і пам'ятати, що ми не успадкували Землю від наших предків, ми беремо її в позику в наших нащадків. Природа, яка дає нам усе необхідне для життя — свіже повітря, чисту воду, гарний настрій і бадьо­рість, — вимагає бережливого, дбайливого ставлен­ня до себе.

08:24 25.03.2019

Правові заходи «Я маю право»

Протягом березня місяця 2019 року із здобувачами освіти у Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені учителем правознавства Мовчан В.В. правові заходи інформаційного та просвітницького характеру «Я маю право»:

11:00 20.03.2019

Засідання методичного об’єднання вчителів фізичного виховання та захисту Вітчизни Талалаївської ОТГ.

18 березня 2019 року в Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичного об’єднання вчителів фізичного виховання та захисту Вітчизни.  На ньому було розглянуто такі питання:

15:12 18.03.2019

Музика - це дихання душі…

У світі народжуються і живуть діти з різними уподобаннями, характерами, темпераментами… І серед них  немає жодної дитини, яка би не захоплювалася музикою.

08:43 18.03.2019

Методичне об'єднання вчителів природничого циклу

14 березня 2019 року на базі Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичного об’єднання вчителів природничого циклу за темою «Педагогічна майстерність вчителя як умова успішного формування в учнів предметних компетенцій». На ньому розглянули такі питання: концепція нової Української школи її реалізації у процесі викладання природничих дисциплін; особливості викладання дисциплін природничого циклу в процесі компетентнісного навчання; використання інформаційно-комп’ютерних технологій  як засіб підвищення ефективності навчання  на уроках географії, біології, хімії;  роль самоосвіти у підвищенні професійної  компетентності педагога;  творчі звіти вчителів які атестуються. Учитель геграфії Єрмак А.О. Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів провела майстер-клас  із здобувачами освіти (10-Б клас) на тему «Сполучені Штати Америки: основні частини, що визначають місце країни в міжнародному поділі праці, система розселення».

14:36 15.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора