A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Освіта

Вшанування пам'яті жертв Голокосту

   27 січня в Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів в зв'язку з відзначенням Міжнародного Дня пам'яті жертв Голокосту відбулися інформаційно-просвітницькі заходи "Україна вшановує жертв Голокосту".    Адже голокост дійсно був і зберігаючи пам'ять про нього ми прагнемо до того, щоб світ ніколи більше не допустив повторення цієї жахливої сторінки історії.   

12:39 27.01.2020

День Соборності України. «Де єдність – там сила!»

Єднаймось в злагоді та дружбі, І хоч би де жили-були, – Та й будем гожі, будем дужі, І щедрі будуть в нас столи. Хай сонце сяє в нашій пісні, І світом котиться луна…. Ми в чомусь, може, трохи різні, Та Україна в нас одна.

09:59 23.01.2020

Новорічна казка для 3 класів

  Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули.  Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса.

17:41 23.12.2019

Новорічна казка для 1 класів

 Це останні дні грудня в школі - час, коли хочеш не хочеш, а віриш у дива і чекаєш приємних сюрпризів. Оживає казка, у гості приходять казкові герої, принцеса Несміяна чекає на новорічні привітання від діток перших класів, святкова метушня у розпалі, чути звук дзвіночків на санях Діда Мороза, мотиви добре знайомих новорічних пісень.    Все це можна побачити лише під Новий рік. Саме так, весело й насичено, яскраво й видовищно пройшла новорічна святкова програма для перших класів в Талалаївській ЗОШ І- ІІІ ступенів, засяяли  різнобарвними  вогнями ялинки, діти дарували свою творчість на сцені, отримуючі гарячі оплески від глядачів, водили святковий хоровод кругом ялинки та отримали новорічні подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки.

17:34 23.12.2019

Виставка-конкурс новорічно-різдвяних композицій

Незабаром Новий рік і повсюди мало-помалу з’являються новорічні красуні – ялинки, які традиційно прикрашають наші оселі. Проте з кожним роком збільшується кількість тих людей, які віддають перевагу штучній ялинці або ж новорічним композиціям. Саме з метою популяризації серед населення, особливо молоді, бережливого ставлення до природи і збереження та примноження лісових красунь.

15:39 13.12.2019

Засідання МО практичних психологів та соціальних педагогів

   12 листопада 2019 року на базі Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Талалаївської селищної ради «Булінг у школі». Учасники ознайомилися з нормативно-правовою базою захисту учасників освітнього процесу від булінгу (Пархоменко М.В.), розглянули психологічні особливості фігурантів булінгу (Нужненко С.О.), шляхи протидії булінгу (Іржавська Я.А.), взяли участь у тренінгу «Профілактика булінгу» (Сокол Н.М.), обмінялися досвідом роботи щодо протидії булінгу.

11:03 13.11.2019

День благоустрою території

Багато з того, що нас оточує, залежить від нас самих. Чисті вулиці і парки, території наших будинків — це те, на що ми можемо впливати. Кажуть, що чисто не там, де часто прибирають, а там, де не смітять... Але реалії такі, що після того, як опаде осіннє листя, ми бачимо багато бруду, сміття...   В рамках програми  «Healthy schools: заради здорових і радісних школярів»  учнями та працівниками нашої школи було здійснено екологічний захід – «День благоустрою території» з метою приведення до належного санітарного стану територій, приміщень та робочих місць нашого краю.   Всі учасники працювали дуже добре. Результатом їх спільних зусиль стала чиста, причепурена територія нашої школи та парку! Основні роботи були пов’язані з прибиранням сміття, сухого листя та гілок, вирубуванням парослів та сухих дерев навколо шкільної території. З граблями, сокирами, попінками, віниками  всі здобувачі освіти  школи  22 жовтня по обіді, дружно взялися до роботи. Спільними зусиллями було вирубано молоду паросль біля спортивного майданчика, наведений лад  біля котельні, впорядковано квітники та подвір’я школи. Всі працювали завзято і дружно, адже, так приємно, коли довкілля сяє чистотою і охайністю. Тим більше, що фізична праця на свіжому повітрі, активності, гарний настрій та командний дух спільної роботи вчителів та дітей та батьків – все це важливі складові здорового способу життя.                                                            

15:40 25.10.2019

Кафедра мистецтва презентує

Його не побачиш звичайним поглядом – потрібно вчитися "бачити".  Його не почути вухом – потрібно вчитися «чути».    Воно відкриється вам і постане перед вами лише тоді,     Коли ви навчитесь його розуміти, відчувати, полюбити його.        Його Величність – Мистецтво! Згідно річного плану роботи школи, в рамках проекту « Моя кафедра презентує» -  21 жовтня кафедрою  художньо- естетичного циклу Талалаївсьеої школи  ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений захід «Творимо від душі», присвячений Дню українського козацтва серед учнів 5 класів.                        

12:12 24.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора