A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Освіта

День Довкілля в Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів

На виконання розпорядження селищного голови Величка Ю.Є., а також на виконання плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради на 2019 рік, в рамках проведення у закладах освіти екологічного місячника «Весна - зелена», 17 квітня в Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений «День Довкілля». Всі учні школи від другого по десятий класи, разом з класними керівниками та вчителями долучилися до прибирання шкільної території від опалого листя, сухої трави та всілякого сміття. Також був проведений другий етап трудової акції "Парад квітів біля школи" де учні восьмих класів зкопали квітники, що розміщені перед фасадом школи, для майбутнього висаджування квіткових композицій.

08:07 18.04.2019

Не обкрадайте своїх працівників! Hi – «зарплатам у конвертах»!

  Так почала свій твір   Еліна Чуба, учениця 11 класу Талалаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (керівник – Олена Кривонос), переможець обласного конкурсу на кращий літературний твір «Скажи «ні» зарплаті в конверті» для учнів 11-х класів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти.    Знай наших. З десяти тисяч – троє найкращі!

11:48 17.04.2019

Шкільний конкурс «МІС ВЕСНА»

В п’ятницю, 5 квітня, актовий зал Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів обернувся на царство краси та грації. Тут відбувся конкурс краси  "Міс Весна - 2019" серед  школярок 9-11 класів, який зібрав повний зал поціновувачів прекрасного. У конкурсі краси взяли участь 6 учасниць. Спонсорами  виступили  Талалаївська селищна рада та Шкільна парламентська республіка школи. Як зазначають організатори, це не просто конкурс краси, це свято має виховувати в молоді культуру та естетичний смак, розвивати творчу активність.

08:40 09.04.2019

Атестація педагогічних працівників - 2019

4 квітня 2019 року в приміщенні Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти, культури, молоді і спорту Талалаївської селищної ради. У 2018-2019 навчальному році комісією ІІ рівня атестувалося 15 педагогічних працівників закладів освіти селищної ради, в тому числі 3 директори закладів освіти на відповідність займаній посаді.

11:45 08.04.2019

Красноколядинська ЗОШ І-ІІІ ступенів Всеукраїнська акція «Годівничка»

Відповідно до Всеукраїнської акції «Годівничка» в Красноколядинській  школі був проведений місячник зимуючих птахів, головним завданням якого було: ознайомлення з видовим різноманіттям зимуючих птахів своєї місцевості, природоохоронна діяльність, розвиток гуманного ставлення до птахів. У рамках місячника зимуючих птахів проведені вікторини «Пташиний дивосвіт», «Птахи – наші вірні друзі», конкурс на кращу годівничку, виставка малюнків про зимуючих птахів, книжкова виставка «Птахи України».

10:59 05.04.2019

Методичне об’єднання – важлива форма підвищення фахової майстерності вчителя

              У Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів протягом лютого-березня проходили засідання шкільних методичних об'єднань. На яких розглядалися питання згідно плану засідання. Адже  основна роль учителя сьогодні – не лише дати певну суму знань учневі, а й навчити його вчитися, самостійно здобувати знання, застосовувати їх на практиці, тобто формувати компетентності як загальну здатність, що базується на певному досвіді та цінностях особистості. Тому сучасність ставить високі вимоги до професійності вчителя, який повинен бути готовим до змін, відкритим до новацій, стати творцем, дослідником, експериментатором.

09:55 03.04.2019

Засідання методичної ради школи

"В давнину люди вчилися, щоб                                                                                         удосконалювати себе. Нині вчаться,                                                                 щоб здивувати інших".                                                                                                                           Конфуцій

15:29 02.04.2019

Засідання педагогічної ради

26.03.2019 року в Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося чергове засідання 2018-2019 н.р. педагогічної ради з наступних питань:

14:23 02.04.2019

Семінар-практикум для директорів закладів освіти та їх заступників

Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті. НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами. Учитель – це людина, на якій тримається реформа. Без неї чи нього будь-які зміни будуть неможливими, тому один з головних принципів НУШ – умотивований учитель.

09:20 29.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора