A A A K K K
для людей із порушенням зору
Талалаївська громада
Чернігівська область, Прилуцький район

Освіта

Жіноче свято

    07.03.2019р в Понірській філії І-ІІ ступенів Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося жіноче свято, підготовлене учнями початкових класів.

10:21 11.03.2019

Волошкові очі у моєї мови

У Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів із здобувачами освіти 6 класів учитель української мови Семич М.І. провела Брейн-ринг «Волошкові очі у моєї мови» та вікторину «У світі українського слова» присвячену до тижня української мови та літератури.

16:01 05.03.2019

Засідання методичної ради

28 лютого на базі Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося розширене засідання методичної ради відділу освіти, культури, молоді і спорту Талалаївської селищної ради. Під час роботи ради були розглянуті питання: 1.Про затвердження досвіду педагогічної діяльності педагогів, які атестуються в 2019 році та претендують на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії». 2. Обговорення та затвердження річного плану роботи методичної служби відділу освіти, культури, молоді та спорту на 2019 рік. 3. Про інформаційне забезпечення випускників 11 класів щодо участі у    ЗНО – 2019.

09:26 04.03.2019

Нарада з директорами закладів загальної середньої та позашкільної освіти

28 лютого 2019 року у залі засідань селищної ради відбулася нарада з директорами закладів загальної середньої та Центру дитячої та юнацької творчості Талалаївської об’єднаної територіальної громади. Проводили нараду начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту селищної ради О.П. Плюта та спеціалісти відділу Н.В. Бородіна,                Л.Д. Колесник. Із селищним головою Ю.Є. Величком, який завітав на нараду, були обговорені питання, що стосувались фінансово-господарської діяльності закладів освіти.

15:48 01.03.2019

День методиста в Липівській ЗОШ І – ІІІ ступенів

Відповідно до Положення про методичну службу відділу освіти, культури, молоді і спорту, на виконання плану роботи методичної служби  22 лютого 2019 року проводився день методиста у Липівській    ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Картава О.І.) з метою надання методичної допомоги дирекції та педагогічному колективу закладу. Методичну допомогу надавали спеціалісти відділу (Колесник Л.Д., Бородіна Н.В.) та керівники методичних об’єднань методичної служби відділу (Косенко В.В., Сердюк Л.І., Шевченко Т.В., Шульга Л.М., Козел Л.В.,   Грабовий А.П., Нужненко С.О., Джолос Л.М.).

09:40 28.02.2019

Герої Небесної Сотні

«Небесна Сотня-герої незборенні, Найкращі, найвідважніші сини, Яскравим сяйвом в небі засвітились, Щоб інші мріяли, любили і жили…»

16:44 25.02.2019

Засідання методичного об’єднання вчителів російської мови та зарубіжної літератури Талалаївської ОТГ

25 лютого 2019 року в Талалаївській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання методичного об’єднання вчителів російської мови та зарубіжної літератури. На ньому було розглянуто такі питання:

14:54 25.02.2019

До мови серцем пригорнись…

21 лютого здобувачі освіти Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів долучилися до відзначення Міжнародного Дня Української писемності та мови.    Учні 1-4 класів прийняли участь у тематичній фотосесії «Рідна наша мово». Але перед тим як робити світлини, діткам запропонували прислухатися до нашої світлої мови, до її надзвичайно чистого і мелодійного звучання. Відчути своїм серденьком її ніжність і ласку, осягнути розумом її величезне, безцінне багатство; захопитися і насолоджуватися її багатогранною і вражаючою красо; вдуматися в глибинний зміст кожного слова; поринути з головою в усну народну творчість: казки, легенди, думи, билини, приказки, прислів’я, порівняння і ти відкриєш для себе багату і самобутню красу і мудрість душі нашого народу та веселий характер українця, його жартівливу вдачу.

08:05 25.02.2019

День методиста в Красноколядинській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Відповідно до Положення про методичну службу відділу освіти, культури, молоді і спорту, на виконання плану роботи методичної служби    20 лютого 2019 року проводився день методиста у Красноколядинській    ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Сокол Е.М.) з метою надання методичної допомоги дирекції та педагогічному колективу закладу. Методичну допомогу надавали спеціалісти відділу (Колесник Л.Д., Бородіна Н.В.) та керівники методичних об’єднань методичної служби відділу (Косенко В.В., Єрмак А.О., Яценко Л.І., Сердюк Л.І., Шевченко Т.В., Шульга Л.М., Козел Л.В.,   Грабовий А.П., Нужненко С.О., Джолос Л.М.).

07:55 25.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора